30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Confecționat din
Destinat pentru
Produse rămase: 402
Afișează identificatorul versiunii

Geantă de mână Monnari - accesoriu elegant și la modă pentru ocazii speciale

Fiecare femeie știe că geanta potrivită îi poate completa ținuta sau poate să îi ofere acea notă îndrăzneață sau plină de rafinament. Gama extinsă de genți de mână Monnari pentru femei cuprinde genți într-o varietate de stiluri, dimensiuni și culori, inclusiv genți de poștaș, rucsacuri, genți elegante și genți office. Dacă veți opta pentru o geantă de mână Monnari, puteți fi sigure că veți fi o apariție elegantă la orice ocazie specială și că veți atrage doar aprecieri.

Găsește-ți rucsacul preferat Monnari în colecția amplă de pe epantofi.ro

Rucsacul a devenit o piesă esențială care face parte din garderoba multor femei. Pentru că are un interior încăpător, pentru că este foarte bine compartimentat și pentru că este confortabil de transportat, rucsacul a devenit o alternativă la geantă pentru femeile care apreciază stilul casual. Iar gama de rucsacuri Monnari propusă de epantofi.ro cuprinde o varietate de rucsacuri care impresionează prin calitatea materialelor, prin varietatea culorilor și prin prezența încântătoare a detaliilor moderne.

Genți de mână Monnari - pentru femei îndrăznețe și exigente

Gențile de mână Monnari sunt destinate acelor femei care știu ce vor și nu se feresc să își arate puterea și determinarea. Indiferent că aveți nevoie de o geantă de mână pentru ținute casual sau pentru ieșiri alături de prietenii dragi sau că aveți nevoie de o geantă de mână office pentru a vă transporta la birou lucrurile esențiale, în gama de genți de mână Monnari pentru femei veți găsi geanta care să vă ajute să creați outfituri îndrăznețe și ținute pline de profesionalism.

Monnari - Întrebări frecvente

Monnari – ce trebuie știut despre această companie?

Monnari își dedică toate creațiile femeilor care apreciază eleganța și stilul feminin și atemporal. Monnari nu produce doar genți, ci și o gamă extinsă de articole vestimentare și accesorii. Acest brand polonez numără deja peste 167 de magazine deschise doar în Polonia. Pe epantofi.ro puteți explora o colecție amplă de genți de mână Monnari, rucsacuri, genți office și genți casual, având siguranța că veți achiziționa un model de geantă inedit, funcțional și deosebit de încântător.

Monnari – cum reușește să creeze genți și rucsacuri în tendințe?

Monnari își atribuie succesul echipei sale de designeri experimentați care au prioritizat dintotdeauna nevoile și dorințele femeilor. Colecția de genți Monnari este formată din modele în serie limitată, ceea ce sporește farmecul lor. Atât gențile Monnari, cât și articolele vestimentare țin cont de diferite constituții corporale, așa că orice femeie își poate compune o întreagă ținută cu piese Monnari perfect croite. În colecția bogată de genți Monnari veți găsi geanta care va complimenta orice tip de siluetă, reușind să arătați impecabil în orice situație.

Monnari – care este istoria acestui brand?

Brandul polonez Monnari numără deja peste 20 de ani de tradiție și tot atâția ani de când reușește să împlinească cerințele și dorințele doamnelor. O atenție specială este acordată finisajelor și detaliilor, care sunt apreciate de ani de zile de clientele Monnari.