30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Încălzire
Produse rămase: 730
Afișează identificatorul versiunii

Genți la modă Michael Kors create cu atenție pentru detalii

Brandul Michael Kors este renumit pentru calitatea produselor pe care le oferă, aceasta se reflectă în materialele folosite, cusăturile realizate, accesoriile și metodele de promovare și vânzare a produselor. În toate acestea se regăsește atenția pentru detalii care face din acest brand unul de încredere, care oferă satisfacția așteptată clienților săi. Gențile au accesorii de calitate, care nu se deteriorează în contact cu factorii externi, materialele din care sunt fabricate sunt reziste și au un aspect sofisticat. Alege o geantă neagră Mihael Kors dacă vrei să îți păstrezi un stil elegant și sobru, însă poți să mergi pe variantele de culori care se regăsesc la produsele acestui brand, multitudinea de oferte fiind la îndemâna oricui și potrivindu-se fiecărui stil și caracter. Materialele folosite sunt de la piele la textile impermeabile, toate oferind protecție lucrurilor tale. Modelele vândute sub acest brand sunt moderne, chic și utile, astfel încât nu vei avea motive să fii nemulțumită de alegerea făcută.

Rucsacuri Michael Kors – perfectă pentru stilul urban

Poți să alegi din gama variată de rucsacuri Michael Kors pe cel care ți se potrivește cel mai bine. De la rucsacuri încăpătoare la rucsacuri mici și cochete, acest brand îți garantează că vei fii mulțumit de alegerea făcută, vei găsi oricând produsele care să te reprezinte și care să se încadreze în garderoba ta. Acesta îți va defini ținuta și o va completa, iar în același timp îți vei putea transporta lucrurile necesare ușor și în siguranță. Compartimentate astfel încât să ai acces foarte ușor la toate lucrurile pe care le transporți, acestea sunt printre preferatele femeilor de pretutindeni, care doresc produse cu stil și de calitate. Alege să asortezi ținutei tale sport sau casual un rucsac al acestui brand și în mod sigur nu vei regreta alegerea făcută.

Michael Kors – încălțăminte pentru cei care prețuiesc stilul și confortul

Atunci când vine vorba să îți alegi încălțămintea potrivită trebuie să te asiguri că aceasta îți oferă confortul de care ai nevoie și că este de calitate. Trebuie de asemenea să te asiguri că este mărimea potrivită astfel încât să îți asigure stabilitate și confort pe durata întregii zile. Încălțămintea Michael Kors originală respectă toate standardele de calitate și îți oferă confort și siguranță de fiecare dată când o alegi. Pantofii pentru femei Michael Kors sunt potriviți pentru ținutele elegante, atât la birou cât și la o ieșire în oraș. Iar dacă preferi stilul activ, mai sport, alege o pereche de încălțăminte sneakers Michael Kors care se potrivește perfect unui stil de viață în continuă mișcare.

Michael Kors – întrebări frecvente

Cum să găsești un număr de serie pe o poșetă Michael Kors?

La fel ca toate produsele unor branduri cunoscute, și cele alea acestui brand au fost contrafăcute de-a lungul timpului. Pentru a evita această situație, fiecare produs Michael Kors are un număr de serie care îi aparține și cu care poți să verifici într-o bază de date dacă acesta este original, accesând site-ul oficial Michael Kors. Acesta este un număr format din 10 caractere și se găsește în interiorul produselor.

Cum să recunoști o geantă de mână Michael Kors originală?

Pe lângă numărul de serie după care poți recunoaște gențile de mână Michael Kors originale, un alt element care arată originalitatea este accesoriul existent pe aceste produse, accesoriu care reprezintă inițialele brand-ului și care trebuie să respecte o anumită grafică și să se potrivească culorilor de pe geantă. Gențile negre Michael Kors au de obicei acest accesoriu auriu sau argintiu. Originalitatea se remarcă și prin calitatea materialelor folosite și atenția cu care sunt realizate cusăturile.