30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Tip produs
Confecționat din
Destinat pentru
Mărimea poșetei
Produse rămase: 260
Afișează identificatorul versiunii

Geanta Furla - ce o deosebește de alte mărci?

Geanta Furla impresionează nu doar prin aspectul atrăgător și atât de plăcut, dar și prin designul foarte bine gândit. Interiorul majorității modelelor include un separator practic, precum și mai multe buzunare cu fermoar. În funcție de dimensiune, o geantă Furla este prevăzută și cu buzunare exterioare. Când vine vorba de materiale, Furla se concentrează pe piele naturală, în special piele de vițel sau piele Nappa. Unele genți de mână Furla sunt fabricate dintr-un amestec elegant de materiale, de exemplu, piele în relief și piele netedă. Geanta Furla 1927 combină trei tipuri de piele, și anume piele netedă, reliefată și granulată. Unele genți Furla sunt realizate din țesături precum nailon sau jacquard.

O selecție largă de rucsacuri și genți Furla originale pe epantofi.ro

În afară de genți de mână și de umăr, Furla oferă și multe alte tipuri de genți și rucsacuri, inclusiv rucsacuri pentru bărbați. Pe epantofi.ro veți găsi multe genți și ruscsacuri Furla, care impresionează prin elementele de accent, cum ar fi culori, imprimeuri, suprafețe matlasate, nituri și detalii în relief. Acestea și alte elemente de design se observă cu ușurință la modelul iconic al brandului italian, Furla Metropolis. Piesa de rezistență a colecției de genți și rucsacuri Furla este geanta de umăr dreptunghiulară cu închidere caracteristică și o curea lungă pentru transport facil. Conform numelui său, geanta compactă Furla este ideală pentru ținutele zilnice, dar și pentru look-ul de noapte.

Cum a apărut Furla în România? Istoria brandului

Furla a apărut în România din dorința de a răspunde la nevoile și cerințele clientelor aflate în căutare de genți și rucsacuri care să țină pasul cu ele și care să le ajute să își exprime personalitatea în cea mai autentică manieră. Gențile și rucsacurile Furla sunt în special destinate persoanelor creative și artistice. Un spirit imaginativ are nevoie de o geantă care emană aceeași energie creatoare. În timp ce Furla este un brand renumit pentru gențile de mână din piele structurată, brandul încurajează clienții să își elibereze propria imaginație. Indiferent de personalitate, pe epantofi.ro veți găsi o geantă Furla care să vă inspire.

Genți Furla – întrebări frecvente

Furla - ce ar trebui să știu despre acest brand?

Brandul Furla a fost fondat de Aldo Furlanetto și, de câteva decenii, se numără printre brandurile preferate ale îndrăgostiților de stilul clasic. În prezent, Furla este un brand renumit pentru calitatea excelentă. Fiecare model, fie că vorbim de Furla 1927, Furla Metropolis sau un alt stil clasic Furla, este caracterizat de o varietate mare de culori. Caracterul temperamental și puternic nu contrazice totuși liniile moderne și detaliile practice ale genților Furla. Brandul italian este deținut de familie până în prezent.

Furla – cum recunoaștem o geantă originală?

Este foarte ușor să recunoaștem o geantă Furla autentică. Din păcate, circulă foarte multe genți Furla contrafăcute, care imită fidel caracteristicile genților originale, dar când vine vorba de calitate sau de atenția la detaliu, este loc de nemulțumiri. O trăsătură specifică genților originale Furla constă în inscripția cu logo auriu imprimat sau un logo metalic stilizat cu litera inițială a mărcii.

Genți Furla – care sunt caracteristicile distinctive?

Gențile Furla sunt simbolul eleganței contemporane. Întotdeauna la modă, dar atemporală, fiecare geantă Furla emană relaxarea tipic italiană și fascinează prin designul bogat în detalii și prin manopera excelentă. Pe lângă modelele simple, într-o singură culoare, colecția Furla cuprinde și genți colorate, cu imprimeuri sau cu modele grafice. Chiar dacă preferați o geantă Furla complet neagră, multe modele prezintă elemente atrăgătoare, cum ar fi un lanț, o curea sau alte aplicații colorate.