30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare
Produse rămase: 71
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi de tenis pentru copii - obiectiv: agilitate, manevrabilitate și dinamică

Pantofii de tenis sunt articole de încălţăminte specializate, ce permit buna desfășurare a antrenamentelor şi realizarea corectă a mișcărilor specifice. Sunt construiți să asigure libertate de mișcare celor mici, totodată absorbind şocurile, prevenind accidentările. O pereche de pantofi tenis pentru copii completează în mod genial o ținută de tenis profesională, formată din compleuri sau pantaloni de tenis şi tricouri comode. Ţinutele de antrenament ale micilor sportivi cu pantofi de tenis pentru copii nu sunt doar funcționale, dar sunt şi expresive, datorită varietăţii mari de articole existente pe piaţă. În magazinul epantofi.ro pot fi descoperite numeroase tipuri se încălţăminte pentru copii pentru tenis: adidaşi pentru zgură, pantofi de tenis pentru suprafeţe rapide dar şi pantofi de tenis de masă pentru copii. Există soluţii pentru copii care apreciază ţinutele vibrante, dar şi pentru cei ce pun preţ pe minimalism şi asortabilitate.

Încălțăminte pentru copii pentru tenis - siguranță pentru picioare mici

Selectarea unei perechi de pantofi de tenis de masă în interior sau a unei perechi de pantofi de tenis pentru zgură este o sarcină importantă. De caracteristicile acestora depind siguranța prichindeilor pe durata antrenamentelor dar şi performanțele acestora. Corect aleși contribuie la dezvoltarea abilităților celor mici, totodată susţinând creşterea sănătoasă şi dezvoltarea pe termen lung. Pantofii de antrenamente, de tenis de câmp sau de masă au sisteme de închidere ce asigură stabilitate, sunt mai grei faţă de pantofii clasici de alergare şi au tălpi solide antiderapante ce previn alunecarea în timpul antrenamentelor. În categoria dedicată a magazinului epantofi.ro pot fi descoperite numeroase tipuri de încălţăminte specializată, soluții potrivite pentru antrenamentele de tenis. Articolele disponibile poartă emblema brandurilor consacrata, fiind realizate de producători ce au investit masiv în tehnologii inovatoare. Head, ASICS, Babolat, Nike, Wilson sunt doar câteva dintre mărcile recomandate.

Încălțăminte pentru copii pentru tenis - aderență perfectă pe teren

Calitatea antrenamentelor de tenis, fie că vorbim de tenis de masă sau tenis de câmp, este influenţată în mod direct de caracteristicile echipamentului sportiv utilizat. Alegerea de pantofi de tenis adecvaţi, pantaloni, bluze şi bustiere pentru antrenamente nu este un moft, ci mai degrabă o necesitate. Un echipament complet, de calitate, permite celor mici să se bucure de antrenamente şi să execute cu lejeritate mişcările specifice. Pantofii de tenis asigură micilor sportivi posibilitatea de a-și dezvolta aptitudinile, de a învăţa şi se de a se perfecționa. Articolele de încălţăminte destinate sportului rege asigură aderență, îmbunătăţesc mişcarea, susţin perfect gleznele şi atenuează intensitatea șocurilor produse în timpul săriturilor.

Pantofi de tenis pentru copii - Întrebări frecvente

Ce pantofi de tenis?

Pantofii de tenis pentru antrenamente de interior sunt diferiți de cei utilizaţi pe teren de zgură, hard şi gazon. Aceștia trebuie selectaţi în funcție de suprafața de joc, permiţând astfel realizarea corectă a mișcărilor. Cei selectați pentru suprafeţe rapide au vârfurile întărite, mai rotunjite şi vin cu construcţie special în zona gleznelor permiţând realizarea confortabilă a sprinturilor laterale pe distanțe scurte. Pantofii pentru copii aflați în etapele începătoare de joc trebuie să fie aderenți şi să permită alunecarea facilă. De asemenea trebuie să fie prevăzuţi cu sistem de închidere simpliste, să nu distragă atenția celor mici de la antrenamente. Încălţămintea pentru avansați şi experţi este solidă şi neapărat confortabilă.

Pantofi de tenis casual?

Pantofii de tenis sunt dinamici, expresivi şi au, de obicei aspect clasic, putând fi integrați cu uşurinţă în outfituri casual sport de efect. Pot fi combinaţi lejer cu treninguri şi tricouri, cu blugi şi cămăşi albe în ţinute urbane autentice.

Pantofi de tenis - ce talpă?

Talpa pantofilor de tenis pentru copii trebuie să fie rigidă, prevăzută cu șențulețe puţină adânci ce asigură aderență bună. Adidaşii de tenis all court sunt potriviţi pentru toate tipurile de suprafeţe. Este important să se verifice cu atenție tălpile pantofilor, întrucât acestea se uzează rapid în cazul antrenamentelor intense.