30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Tip produs
Licență
Încălzire
Confecționat din
Produse rămase: 172
Afișează identificatorul versiunii

Cizme copii Crocs - cizme calde pentru zilele de iarnă

Cizmele Crocs pentru copii sunt practice, confortabile, adaptate condițiilor meteorologice și , în același timp , la modă și stilate ! În magazinul online Epantofi.ro vei găsi o selecție uriașă de modele care vor fi la fel de plăcute de părinți și copiii lor. Printre propunerile cele mai populare se numără se numără cizmele Crocs- indispensabile nebuniei pe sanie sau lupte de zăpadă, dar și modelele de clipuri Crocs pentru copii, o încălțăminte ideală pentru acasă sau la grădiniță.

O gamă largă de încălțăminte pentru copii

Copiii poate alege o gamă largă de încălțăminte Crocs în culori și modele diferite- de la negru la roz! Cizmele Crocs pentru copii sunt un succes , oferind aderență pe suprafețele alunecoase. Modelele pentru copii de acest tip sunt concepute pentru vremea rece și, în același timp, arată genial. Epantofi.ro mai are și alți pantofi de iarnă Crocs pentru copii. Verifică-le pe toate și alege cea mai bună opțiune pentru cele mai reci zile ale anului!

Manopera de înaltă calitate a pantofilor pentru copii

Indiferent de condițiile meteo din această iarnă, atunci când alegi încălțăminte de iarnă de calitate pentru copii, merită să alegi un material exterior impermeabil și căptușeală izolată . De aceea cizmele Crocs pentru copii sunt invariabil cele mai populare printre părinți . Epantofi.ro oferă atât modele Crocs pentru fete și băiți mai mari , cât și cele pentru cei mai mici. Probabil că încălțămintea Crocs este una dintre cele mai confortabile, sau așa cred cei mai mulți. Brandul se concentrează în primul rând pe crearea de soluții ușoare și practice pentru pantofi. În plus, Crocs pentru copii folosește în pantofi stiluri și culori interesante, la modă și moderne.

Crocs pentru copii – întrebări frecvente

Care este tabelul de mărimi pentru copii Crocs?

Tabelul de mărimi Crocs începe cu o lungime a piciorului de 115 mm sau 11,5 cm. Este piciorul unui copil la aproximativ 10-14 luni. Așa că dacă vrei să-ți echipezi micuțul cu încălțăminte comodă Crocs - ai această opțiune. Pe pagina fiecărui produs Crocs vei găsi tabelul de mărimi pentru a lua decizia corectă de fiecare dată

Crocs C7, C8, C9, C10 - ce dimensiune are?

Crocs C7 corespunde mărimii europene 23 – 24 și are 140 mm, C8 corespunde numărului european 24- 25 și are 149 cm, C9 corespunde mărimii 25-26 și are 157 mm, iar C10 semnifică mărimea 27- 28 și are 166 mm.

Merită să cumpărați pantofi Crocs?

Pantofii Crocs au multe avantaje. În primul rând, sunt foarte confortabili și funcționali și, în plus, durabili. Acest tip de încălțăminte este rezistentă și cei mici pot merge mult în ea, iar acest lucru este important pentru copiii care merg, aleargă, se cățără și se joacă. În plus, nu este nicio problemă cu păstrarea pantofilor curați, deoarece este suficient să ștergi petele cu o cârpă umedă