100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

35 produse

Marc Jacobs - descoperă brandul premium pe Epantofi.ro

Marc Jacobs oferă creații complete pentru bărbați și femei - cu un sortiment de purtat din cap până în picioare. Oferta de modă a acestui designer se extinde de la tricouri la costume, de la o colecție de pantofi la numeroase accesorii de modă foarte populare. Parfumurile și produsele de îngrijire completează oferta bogată a acestui designer american. Unul dintre cei mai influenți designeri americani ai tuturor timpurilor, Marc Jacobs menține aprinsă flacăra modei din New York cu colecțiile sale vibrante. Descoperă îmbrăcăminte și accesorii inspirate din anii 80, ochelarii de soare Marc Jacobs și gențile Marc Jacobs fiind adevăratul punct culminant. Geanta foto Snapshot este disponibilă în diferite culori și are o curea detașabilă cu modele cool.

Design modern al accesoriilor Marc Jacobs

Marc Jacobs - un designer american, renumit pentru îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale de lux, este un adevărat fenomen în industria modei globale. Colecțiile sale, pline de accente avangardiste și originale, au făcut din brandul Marc Jacobs un accesoriu permanent în canonul accesoriilor exclusive care vor sublinia caracterul unic al stilului fiecărui bărbați, adăugând un aer urban șic și o aură sublimă. Toate produsele pe care le vei găsi într-un magazin Marc Jacobs pun accent pe calitate. Materialele exclusive asigură o bucurie de lungă durată și, de asemenea, le fac foarte confortabil de purtat. Gama largă de colecții de modă acoperă diferite domenii ale modei, iar modelele individuale pot fi combinate între ele în multe feluri. Alege ochelari de soare Marc Jacobs sau gențile Marc Jacobs și sigur vei ieși în evidență oriunde mergi.

Ochelari de soare Marc Jacobs – protecție solară fiabilă

Astăzi, colecția brandului include și o serie de ochelari de soare Marc Jacobs unici care reflectă perfect filosofia principală a fondatorului său. Ramele combină simplitatea directă a stilului casual cu caracterul rafinat al accesoriilor exclusive. Acest fapt face ca ochelarii să fie perfecți nu numai pentru utilizarea de zi cu zi, ci și pentru ocazii mai formale. Marc Jacobs folosește un design clasic, căruia îi conferă un caracter complet nou, unic. Printre modelele oferite vei găsi variații atrăgătoare la ochelari pătrați și dreptunghiulari, dar și rame mai puțin convenționale în formă de pisică, forme rotunde și neregulate. Cu siguranță ochelarii de soare Marc Jacobs își vor găsi susținătorii printre oamenii care doresc să-și sublinieze caracterul puternic și personalitatea unică. >Modelele de ochelari de soare Marc Jacobs sunt realizate doar din materiale de cea mai bună calitate. Durabilitatea și confortul se caracterizează atât prin rame metalice , cât și prin cele din plastic, care se caracterizează și printr-o lejeritate mult mai mare.

Marc Jacobs - întrebări frecvente

Marc Jacobs - ce este acest brand?

Marc Jacobs a fost cel mai tânăr designer de modă care a primit râvnitul premiu Perrys Ellis pentru modelele sale. Născut la New York în 1963, după ce a absolvit studiile de design, Marc Jacobs a lucrat mult timp pentru producătorul de articole de lux Louis Vuitton, creându-și în același timp propriile linii de modă. Din 2013, designerul s-a concentrat în întregime pe propriul său brand versatil.

Marc Jacobs - de unde să cumpăr accesorii acestui brand?

Ochelarii de soare Marc Jacobs sau gențile Marc Jacobs disponibile în colecțiile acestui brand pot fi achiziționate de la magazinul online Epantofi.ro cu livrare rapidă la domiciliu. Clienții pot alege dintr-o varietate de modele printre care fiecare va găsi ceva pentru ei înșiși. Epantofi.ro oferă o gamă largă de accesorii Marc Jacobs, iar cumpărăturile sunt rapide și intuitive.