30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Încălțăminte de protecție – pantofi rezistenți și durabili pentru cele mai grele condiții de lucru

Încălțămintea de protecție trebuie să reprezinte o combinație între siguranță, confort și modernitate. Este ideală pentru orice profesie din domeniul siderurgiei, chimiei, construcțiilor și orice tip de profesie care presupune munca la exterior. Majoritatea modelelor de pantofi de protecție dispun de un bombeu și de o talpă anti peroforație. Dacă lucrezi într-un domeniu de risc este crucial ca încălțămintea aleasă să răspundă celor mai stricte exigențe în materie de securitate, oferind totodată un nivel ridicat de confort.Niciun echipament de protecție nu este complet fără o încălțăminte de protecție adecvată.  O încălțăminte care să asigure confortul și protecția pe întreaga durată a zilei, zi de zi.

Încălțăminte de protecție pentru femei- pentru picioarele delicate ale femeilor

În ziua de azi, numeroase sunt femeile care lucrează într-un sector de activitate care presupune un efort fizic, la fel ca bărbații. Găsirea celor mai buni pantofi de protectie damă care să îndeplinească cerințele de performanță și de siguranță nu ar trebui să fie o misiune dificilă, sau cel puțin așa pare la prima vedere. Încălțămintea de protecție pentru femei prezintă aceleași necesități ca și cea pentru bărbați, potrivirea pe picior și designul sunt diferite. Ergonomia este cel mai important criteriu de care trebuie să se țină cont atunci când este aleasă încălțămintea de protecție pentru picioarele delicate ale femeilor.Diferența dintre pantofii de protecție pentru femei și cei penru bărbați se rezumă la designul lor. Femeile au picioarele mult mai înguste decât femeile, adâncitura tălpii este mai amplă. Designul trebuie să fie special conceput pentru forma piciorului. Majoritatea pantofilor de protectie pentru femei contin materiale mai moi, pentru un plus de confort. Unele dintre cele mai bune modele de pantofi de protecție pentru femei s-au abătut de la abordarea standard a talpii de cauciuc și utilizează acum materiale mai moi decat cele destinate bărbaților. Cu toate acestea, există pantofi de protecție pentru femei care oferă același nivel de protecție ridicat, însă fiind mai ușoare.

Încălțăminte de protecție pentru femei – ușori și confortabili pentru muncă

Există în ziua de azi pantofi de lucru pentru femei eleganți și confortabili deopotrivă. Dacă alegi o pereche din piele vei obține o alură chic. Este important să se aleagă un pantof de lucru are să se potrivească cu meseria practicată. Există anumite modele special concepute pentru sectorul de îngrijire, modele pentru industria de catering, modele pentru sectorul medical sau producție alimentară.Încălțămintea de protecție pentru femei reprezintă o necesitate chiar dacă acestea nu efectuează activități atât de grele și de intense. Prevenția este întotdeauna importantă, femeile pot purta fără probleme bocanci deprotecție. Alege încălțăminte de protecție de calitate, care protejează de lovituri și care respiră, rezistentă la eforturi fizice ridicate.

Încălțăminte de lucru - Întrebări

Ce încălțăminte de protecție pentru femei să alegi?

Un echipament de protecție este esențial pentru ca doamnele să își desfășoare activitatea în deplină siguranță. Indiferent de domeniul în care se activează, protecția picioarelor este esențială. Încălțămintea de protecție pentru femei trebuie să fie mai ușoară decât bocancii clasici și să ofere libertate de mișcare. Se pot alege în sezonul călduros sandale de protecție deoarece lasă picioarele să respire și oferă protecția minimă necesară. Încălțămintea se va alege în funcție de pericolele prezente. Se vor evalua activitățile de lucru pentru a vedea care sunt riscurile.

De unde poți cumpăra încălțăminte de protecție pentru femei?

Încălțămintea de protecție pentru femei, certificată după standardele în vigoare și care nu face rabat de la calitate se poate cumpăra de la magazinele de specialitate, oferta acestora fiind extrem de variată. Poți găsi modele de pantofi de protecție și în oferta Epantofi. Vei găsi fără îndoială ceea ce cauți, la prețuri accesibile oricărui buzunar.