30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Preț
Marca
Tip produs
Încălzire
Tipul de închidere
Lățimea pantofului
Produse rămase: 585
Afișează identificatorul versiunii

Cizme negre lungi de damă - un must-have pentru garderoba de iarnă

Spre deosebire de alte modele de cizme, cele lungi oferă protecție maximă pe timpul sezonului rece. Și asta pentru că acoperă o mare parte din picior. În cazul în care sunteți într-o zonă unde iarna vă pune la grea încercare, atunci ar fi cazul să alegeți o pereche de cizme lungi negre de damă să vă protejeze în sezonul rece. Aceste cizme sunt ideale și toamna sau primăvara, atunci când se revarsă o mare cantitate de precipitații. Protecția este însoțită de confort, așa că nu e cazul să vă faceți griji în legătură cu acest lucru. Iar din punct de vedere al asocierii cu hainele, o pereche de cizme lungi din piele neagră pentru dame se poate purta cu colanți, blugi, fuste și rochii, așa cum ați văzut probabil pe la multe dintre celebritățile contemporane. Alegeți-vă acum modelul de cizme lungi negre cu toc înalt pentru dame din oferta pe care v-o punem la dispoziție.

Cizme lungi de damă din piele întoarsă neagră - încălțăminte clasică care va fi mereu la modă

Dacă vorbim de lucruri clasice, atunci trebuie să vorbim despre cizme negre lungi de damă din piele întoarsă. Acestea sunt preferatele multor femei, pentru că aduc un plus de eleganță ținutei. Sunt perfecte pentru ținute elegante, în asociere cu o rochie neagră pentru ținuta de seară. Sunt bune, de asemenea, și pentru o ținută casual, în asociere cu o pereche de blugi și o bluză. Alegeți o pereche de cizme lungi negre de damă pe toc gros pe care să le purtați în orice sezon la mai multe ținute. Aveți nevoie de o pereche de încălțări care să fie opțiunea numărul unu atunci când vreți să ieșiți în oraș la o întâlnire? Atunci optați pentru unul dintre modelele de cizme lungi negre fără toc de damă din piele întoarsă. Cu siguranță veți atrage privirile oriunde v-ați duce purtând acest tip de cizme. 

Cizme lungi negre de damă fără toc, cu toc înalt sau cu toc gros? Completați-vă garderoba cu Epantofi

Modelele de cizme lungi negre de damă sunt puse la dispoziția dumneavoastră pentru a alege ce aveți nevoie. Dacă vreți să purtați cizmele în cadrul unei ținute elegante, atunci ar fi bine să optați pentru o pereche cu toc înalt. Dacă cizmele le veți folosi pentru a merge în fiecare zi la serviciu, atunci puteți opta cu încredere pentru o pereche cu toc gros. Dacă cizmele le achiziționați pentru timpul liber, atunci puteți opta pentru o pereche de cizme Wojas lungi negre de damă fără toc, care vă permit să mergeți pe orice tip de teren pentru o perioadă îndelungată de timp. De asemenea, dacă obișnuiți să mergeți la călărie, atunci ar fi bine să aveți cel puțin o pereche de cizme de călărie lungi negre de damă. 

Cizme lungi negre de damă - întrebări frecvente

Ce rochie se potrivește cu cizmele lungi negre?

Negrul merge bine cu orice culoare, dar merge foarte bine cu anumite culori. Puteți asocia cizmelor lungi negre o rochie de culoare neagră, pentru un aspect clasic impunător. Sau asociați cizmele cu o rochie de culoare aurie, pentru un look plin de rafinament.

Cizme lungi de damă din piele neagră - cum să aveți grijă de ele?

Pentru a le avea pentru o perioadă lungă de timp într-o stare bună, ar trebui să avem grijă de cizmele noastre. Acestea trebuie curățate de mizerie prin ștergere cu o cârpă umedă, după care trebuie șterse cu un prosop de hârtie, iar mai apoi date cu cremă. De asemenea, e recomandată ținerea cizmelor pe un calapod.