100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Încălzire
Confecționat din
Produse rămase: 386
Afișează identificatorul versiunii

US Polo Assn. – brand susținut de Asociația Americană de Polo

Pentru ca o pereche de pantofi să fie potrivită, mai ales dacă purtătorii sunt copii aflați într-un proces permanent de dezvoltare, este important ca aceștia să respecte cerințele de confort, dar și pe cele legate de poziția anatomică a picioarelor. Poziția picioarelor, dar și modul în care facilitează mersul sau flexibilitatea tălpii, pentru o deplasare plăcută sunt aspecte pe care specialiștii le au în vedere atunci când recomandă perechea de pantofi potrivită. US Polo Assn. este unul dintre brandurile susținute de Asociația Americană de Polo, acesta ținând seama de toate aspectele legate de sănătatea și confortul picioarelor. Nu numai materialele utilizate sunt de cea mai bună calitate, ci și designul pantofilor este cel care recomandă brandul ca fiind unul dintre cele mai bune.

US Polo Assn. încălțăminte pentru copii, femei și bărbați – tradiție de mai bine de 100 de ani

Cu o tradiție de peste 100 de ani în producția de articole sportive de calitate, US Polo Assn reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face atunci când vine vorba de încălțăminte pentru copii, pentru femei sau pentru bărbați. O gamă diversificată de modele de pantofi US Polo Assn. pentru copii, pantofi la modă pentru femei și pentru bărbați: sneakers, ghete, trappers, pantofi închiși sau ghete Johdpur perfecte pentru ținute bărbătești elegante, toate acestea pot fi regăsite în oferta epantofi.ro. Ce recomandă US Polo Assn ca cea mai bună alegere pe care o poți face? În primul rând, faptul că tradiția de peste 130 de ani înseamnă mai mult decât simpla comercializare a unor produse sport, fiind vorba despre experiențe inedite pe care US Polo Assn. le-a oferit clienților. Femei, bărbați și copii, oricine poate beneficia de calitatea și designul deosebit al acestor pantofi. Alege pantofii potriviți pentru ținute casual sau elegante, pentru ținute sport sau pentru ținute office, pentru sezonul cald sau pentru sezonul rece.

Teniși US Polo Assn. – creați din dragoste pentru sport

Modelele de teniși US Polo Assn. sunt create special pentru iubitorii sportului, însă asortarea acestora la ținute casual sau de oraș este ideală prin prisma confortului pe care îl oferă. Alege o pereche de teniși US Polo Assn. pentru ținute casual confortabile sau o pereche de sneakers pentru ținutele de oraș sau de muncă. O pereche de botine US Polo Assn. poate completa întotdeauna orice ținută feminină rafinată, în timp ce pantofii închiși bărbătești US Polo Assn. reprezintă garanția eleganței și a stilului la modă pentru orice ținută masculină puternică. Pentru piciorușele celor mici poți alege oricare dintre modelele de US Polo Assn. pantofi pentru copii, cu un design clasic, dar în același timp atractiv, în culori diverse și cu detalii care îi atrag pe cei mici.

US Polo Assn. - Intrebări frecvente

US Polo Assn. – ce este această firmă?

US Polo Assn. este un brand de articole sport cu o tradiție de peste 130 de ani. Acesta le oferă clienților de pretutindeni calitate și rafinament prin modelele de pantofi pentru bărbați, pantofi pentru copii și pantofi de damă US Polo Assn. Diversitate, calitate, confort și rezistență, toate sunt îmbinate armonios în modelele de încălțăminte aparținând acestui brand recunoscut și iubit de purtători din întreaga lume.

Cum să alegi mărimea pantofilor US Polo Assn.?

Nicicând alegerea unei perechi de US Polo Assn. pantofi pentru bărbați, femei sau copii nu a fost mai ușoară, dat fiind că epantofi.ro îți oferă informațiile necesare în acest sens. Poți consulta ghidul de mărimi de pe site pentru a alege perechea de pantofi potrivită pentru tine sau pentru copilul tău.