100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Încălzire
Confecționat din
Produse rămase: 152
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi Inuikii - O selecție largă de încălțăminte originală de marcă elvețiană, disponibile pe epantofi.ro

Inuikii este un brand care a fost remarcat în lumea modei chiar de la începutul existenței sale. Pantofii Inuikii au început să apară din ce în ce mai des în postările de pe Instagram și au câștigat rapid recunoașterea clienților din întreaga lume. Brandul oferă o selecție largă de încălțăminte, iar cizmele Inuikii din colecțiile de iarnă sunt inspirate din răcoarea Groenlandei, dar au și precizie elvețiană și un design interesant. Fiecare pereche de pantofi Inuikii este practică și confortabilă. Magazinul online epantofi.ro pune la dispoziția tuturor o selecție largă de pantofi iconici Inuikii negri sau în alte culori, combinând cu măiestrie forma și funcționalitatea practică cu stilul atemporal.

Cizme de zăpadă Inuikii – extrem de călduroase, din materiale de calitate superioară, pentru multe anotimpuri

Încălțămintea Inuikii pentru femei îți va permite să creezi ținute de neuitat pentru iarnă, dar nu numai. De la începutul apariției pe piață, acești pantofi Inuikii au fost foarte populari pentru iubitoarele unui stil original. Brandul este specializat nu numai pentru producția de încălțăminte de iarnă de calitate excelentă, dar portofoliul lor include și papuci originali și pantofi de vară. Produsele acestui brand elimină plictiseala și sunt cea mai bună modalitate de a trece dincolo de toate tiparele obișnuite. Cizmele de zăpadă Inuikii au fost inspirate de poporul inuit, adică de indigenii care trăiesc în Groenlanda, Canada, Alaska și Siberia. Pe lângă faptul că încălțămintea este caldă, se remarcă și prin utilizarea materialelor naturale și de foarte bună calitate. Interiorul încălțămintei este confecționat din lână naturală, de înaltă calitate, care oferă nu numai căldură, ci și o circulație adecvată a aerului. Un mare plus este și talpa, confecționată dintr-un material puternic, rezistent la abraziune, astfel încât pantofii Inuikii pot fi folosiți multe sezoane. Talpa prezintă, de asemenea, o aderență mare, astfel încât aceste cizme de zăpadă Inuikii sunt și extrem de sigure.

Inuikii pentru damă - Veți iubi acești pantofi pentru stilul și confortul extraordinar furnizate chiar și la cele mai scăzute temperaturi

Cu siguranță te vei îndrăgosti de cizmele Inuikii încă de la prima purtare. Sunt practice, confortabile și atrag atenția. Deși istoria brandului Inuikii nu este foarte lungă, este cu siguranță una dintre cele mai interesante. Designerii au dorit să creeze încălțăminte practică, care să se distingă și prin aspectul său original și să atragă inimile clienților. Modelele de cizme de zăpadă damă Inuikii sunt din lână de oaie, au și talpă antiderapantă, care este perfectă pentru plimbările de iarnă, atunci când temperaturile sunt foarte scăzute. De asemenea, merită subliniat faptul că acești pantofi sunt lucrați manual.

Cizme Inuikii - Întrebări frecvente

Pantofi ca Inuikii?

Inuikii este un brand elvețian lansat în 2012 de Cinzie Maag și se remarcă prin încălțăminte originală, de iarnă, concepută pentru iubitorii de modă încrezători în sine. La crearea lor sunt folosite doar cele mai bune materiale, precum lâna de oaie călduroasă, astfel că, oricine va alege acești pantofi Inuikii, poate fi sigur că nu va experimenta gerul.

Inuikii – ce dimensiune să alegi?

Pantofii Inuikii sunt disponibili conform mărimii( dimensiunilor) europene și sunt disponibili doar la dimensiuni complete. Este recomandat să se aleagă întotdeauna pantofi cu o jumătate de mărime sau o mărime mai mari, pentru o circulație optimă a căldurii.