30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare 1
Confecționat din
Mărimea poșetei
Tipul genții
Produse rămase: 3.348
Afișează identificatorul versiunii

O geantă de mână neagră – un must-have în garderoba oricărei femei

O geantă de mână neagră poate fi considerată un element versatil și practic în garderobă. Este important ca fiecare femeie să își construiască garderoba în funcție de preferințele, nevoile și stilul personal. O geantă neagră poate fi o alegere excelentă pentru că poate fi ușor asortată cu o varietate de outfit-uri și este potrivită pentru o gamă largă de ocazii, de la întâlniri de afaceri la evenimente formale sau casual. 

O geantă de mână mică neagră – un accesoriu elegant pentru orice ocazie

O geantă de mână mică neagră poate fi într-adevăr un accesoriu elegant și versatil pentru multe ocazii. Este potrivită pentru evenimente formale, precum nunți sau baluri, dar poate fi purtată și la o ieșire în oraș sau la o întâlnire de afaceri. Este important să alegi un model care să se potrivească cu stilul tău și să poată fi asortat cu hainele tale preferate. De asemenea, trebuie să iei în considerare funcționalitatea genții.

Geanta tip poștaș neagră – un accesoriu practic și modern

Geanta tip poștas neagră pentru femei poate fi într-adevăr un accesoriu practic și modern. Este o alegere bună pentru cei care caută o geantă cu mai mult spațiu de depozitare și care poate fi purtată confortabil pe umăr. Această geantă este potrivită pentru o varietate de activități, inclusiv pentru muncă sau pentru călătorii. 

Geanta neagră pe un umăr – un croi classic sau o lovitură extravagantă?

O geantă neagră pe un umăr pentru femei poate fi ori o alegere clasică, ori o declarație extravagantă, în funcție de stilul genții și modul în care este purtată. Dacă este realizată într-un stil clasic, cu linii simple și fără prea multe detalii, poate fi o alegere elegantă și rafinată pentru orice ocazie. Pe de altă parte, o geantă neagră pe un umăr poate fi și o declarație extravagantă dacă are un design mai îndrăzneț sau este purtată într-un mod neobișnuit, de exemplu prin asortarea cu un outfit în culori puternice sau purtarea pe un umăr în mod asimetric. În final, fie că este clasică sau extravagantă, o geantă neagră pentru femei pe un umăr poate fi un accesoriu versatil și practic pentru garderoba oricărei femei.

Cele mai la modă genți negre de la producători cunoscuți – te așteaptă nenumărate modele la Epantofi

Câteva exemple de modele de genți negre, de la producători cunoscuți, care sunt în tendințe în prezent și pe care le vei găsi în magazinul online Epantofi:

  • geantă de mână neagră realizată din piele cu design urban și chic, cu o formă structurată și curele late din piele. Este o alegere populară pentru femeile care doresc o geantă elegantă și practică, cum ar fi o geantă neagră Pinko sau o geantă neagră Guess.
  • o geantă neagră din piele cu un design clasic, cu o curea de umăr reglabilă este o alegere populară pentru femeile care doresc o geantă de lux și durabilă.
  • modele de geanți neagre realizate din nailon  cu design minimalist și  compartimente principale spațioase și mânere din piele.

Oricare dintre modele suntalegeri populare pentru femeile care dorescgenți practice și elegante pentru călătorii sau activități zilnice.

Genți negre – întrebări frecvente

Ce geantă neagră să alegi pentru fiecare zi?

Cand alegi o geantă neagră pentru fiecare zi, trebuie sa ții cont de funcționalitate și de preferințele personale în ceea ce privește stilul și dimensiunea genții.Dacă trebuie să transporți multe lucruri zilnic, cum ar fi un laptop, un portofel, un telefon și alte obiecte personale, atunci o geantă mai mare, cum ar fi o geantă de cumpărături neagră, ar fi o alegere bună. Dacă nu ai nevoie să transporți multe lucruri, o geantă mai mică, precum o geantă tip crossbody sau o geantă neagră mică pe umăr, poate fi mai potrivită.

Cum să ai grijă de o geantă neagră din piele?

Îngrijirea unei genți negre din piele este importantă pentru a prelungi durata de viață a genții și pentru a menține aspectul frumos al pielii. Pentru a curăța geanta neagră din piele, utilizează o cârpă moale și uscată pentru a îndepărta praful și murdăria. Evită utilizarea soluțiilor de curățare dure sau a apei calde, deoarece acestea pot deteriora pielea.