100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Tip produs
Sport
Încălzire
Confecționat din
Produse rămase: 375
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi de damă New Balance – încălțăminte universală pentru toate ocaziile

Pantofii New Balance își au rădăcinile în 1906, atunci când William Riley a înființat în Boston compania care avea să aibă un succes răsunător, New Balance Arch Company. Abia în 1938 este produsă prima pereche de încălțăminte sub marca acestei companii, însă repuția de producător de înaltă calitate este câștigată rapid. De-a lungul anilor, acest mare producător a oferit clienților din întreaga lume modele de încălțăminte universală, potrivită pentru toate ocaziile, încălțăminte de calitate care să poată fi purtată pentru ani la rând. Calitatea modelelor de pantofi de damă New Balance este neîndoielnică, ceea ce face ca mulțumirea clienților din întreaga lume să nu întârzie să apară. Rezistența sa pe piața dedicată până astăzi este dovada faptului că producătorul este unul atent la nevoile și preferințele pe care le au clienții.

Sneakers de damă New Balance – confort pentru picioarele tale

Deși greu de crezut, multe dintre femeile care își caută încălțămintea potrivită, caută înainte de toate pantofi de calitate care să le ofere confortul dorit. Nu numai designul este cel care contează, deși, bineînțeles, acesta este un plus, însă un confort ridicat al picioarelor este întotdeauna extrem de important. Astfel, o pereche de sneakers de damă New Balance este alegerea perfectă pentru picioare odihnite chiar și după purtări îndelungate, dat fiind că aceștia sunt potriviți mai ales pentru ținutele de zi cu zi. Aceștia pot completa perfect atât o ținută cu un plus de eleganță, cât și o ținută sau sport sau una de compromis – o ținută casual simplă, întotdeauna la modă, unde o pereche de blugi și un tricou fac echipa ideală cu o pereche de pantofi New Balance pentru femei moderni.

Sneakers de damă New Balance – textile pentru fiecare sezon

Deși s-ar putea crede că pantofii New Balance sunt potriviți doar pentru zilele calde, atunci când vremea este favorabilă, calitatea foarte bună a materialelor și grija cu care se desfășoară procesul de producție a acestora fac ca pantofii New Balance să fie potriviți pentru orice sezon. Așadar, poți alege o pereche de sneakers de damă New Balance și pentru o pereche de pantaloni scurți pe care îi porți într-o zi călduroasă de vară, și pentru o pereche de pantaloni mai groși pe care îi porți într-o toamnă târzie. Confortul oferit este același, rezultat al materialelor superioare din care sunt produși aceștia.

Întrebări frecvente

Cum să cureți pantofii de damă New Balance?

Curățarea pantofilor New Balance, mai ales dacă este vorba despre pantofi de damă negri new balance, de praf și noi trebuie să se realizeze de fiecare dată înainte de spălare, astfel încât materialul să nu fie afectat. Îndepărtează praful și noroiul cu o perie ușoară, astfel încât să nu deteriorezi pantofii.

Cum să speli pantofii de damă New Balance?

După o curățare temeinică a pantofilor New Balance, spălarea devine extrem de ușoară. Atunci când speli pantofii New Balance nu folosi substanțe care pot ataca materialul. Ideal este să folosești o cârpă ușoară și să îi speli cu apă călduță, apoi să îi lași să se usuce natural, departe de sursele directe de căldură.

Pantofi de damă New Balance – de unde să îi cumperi?

Pantofii New Balance vin într-o gamă extrem de variată de modele, culori și numere pe care le poți găsi pe epantofi. Și achiziția online a acestor pantofi este extrem de sigură, dat fiind că sunt asigurate confortul și calitatea, iar alegerea numărului potrivit se realizează cu ușurință cu ajutorul tabelului corespunzător de pe site.