30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Sport
Produse rămase: 185
Afișează identificatorul versiunii

Încălțăminte reprezentativă New Balance – care este fenomenul lor?

O pereche de pantofi sport New Balance este o achizitie. New Balance este un brand de încălțăminte american, fondat în 1906 în Boston, Massachusetts. Brandul este cunoscut pentru designul și tehnologia avansată în producerea de încălțăminte sport de performanță, dar și pentru stilul iconic și distinct. Unul dintre factorii care a contribuit la succesul New Balance este angajamentul lor de a produce încălțăminte de calitate superioară, confortabilă și durabilă. În plus, New Balance se concentrează pe producția de încălțăminte pentru o gamă largă de activități sportive și de fitness, de la alergare și antrenamente la baschet, tenis și alte sporturi. 

Încălțăminte sport New Balance – confort minunat în timpul antrenamentelor

New Balance este un brand cunoscut pentru încălțămintea sport de înaltă calitate, care oferă un confort excelent în timpul antrenamentelor și activităților sportive. Încălțămintea sport New Balance este concepută pentru a oferi suport, amortizare și flexibilitate în zonele cheie, astfel încât să poți efectua antrenamentele într-un mod eficient și confortabil. Unul dintre factorii care contribuie la confortul oferit este utilizarea tehnologiei de ultimă generație în producția lor, cum ar fi încălțămintea sport pentru bărbați New Balance 574

Încălțăminte sport pentru femei New Balance – design frumos în multe variante dintre care să alegi

Vei găsi o gamă largă de încălțăminte sport pentru femei New Balance, cu modele și design-uri variate, astfel încât să poți găsi perechea perfectă pentru nevoile tale și stilul personal. Indiferent dacă îți cauți încălțăminte pentru alergare, antrenament sau sporturi de echipă, New Balance oferă o gamă largă de opțiuni. Brandul oferă modele speciale pentru femei, inclusiv încălțăminte sport de iarnă pentru femei New Balance.

Aspect de stradă la modă - creează stilizări cu pantofi sport New Balance

Pantofii sport New Balance sunt o alegere excelentă pentru o ținută de stradă la modă, oferind un aspect modern și confortabil. Iată câteva idei:

  • Jeansi skinny și pantofi sport New Balance - o pereche de jeansi skinny și o pereche de pantofi sport pentru băieți New Balance într-o culoare vibrantă, cum ar fi roșu sau galben, este o alegere excelentă pentru o ținută casual, dar plină de personalitate.
  • Fustă plisată și pantofi sport New Balance - o fustă plisată midi sau maxi în culori pastelate, combinată cu o pereche de pantofi sport New Balance în tonuri complementare, precum gri sau alb, creează un look feminin, dar totodată modern și cool.
  • Blugi boyfriend și pantofi sport New Balance - o pereche de blugi boyfriend și o pereche de pantofi sport negri New Balance pentru femei, creează o ținută casual, dar cool și nonșalantă.
  • Rochie și pantofi sport New Balance - o rochie simplă de vară, într-o culoare pastelată, combinată cu o pereche de pantofi sport albi New Balance pentru femei, precum albastru sau verde, creează un look feminin și sportiv.

Pantofi sport New Balance pentru bărbați, precum și pentru femei și copii – verifică ce gamă largă de modele te așteaptă în magazinul Epantofi

Brandul investește în cercetare și dezvoltare pentru a oferi încălțăminte de performanță superioară și pentru a rămâne la pas cu tendințele în modă și stil. În plus, New Balance are o mare varietate de modele, culori și dimensiuni, atât încălțăminte sport New Balance bărbați și femei, cât și încălțăminte sport New Balance pentru copii. În magazinul online Epantofi vei găsi o varietate de modele dintre care să alegi perechea ta favorită.

Încălțăminte sport New Balance – întrebări frecvente

Cum să alegi mărimea pentru încălțămintea sport New Balance?

Măsoară lungimea și lățimea picioarelor tale, luând în considerare faptul că dimensiunile pot varia în funcție de producător, apoi verifică tabelul de mărimi specific brandului New Balance. New Balance oferă o gamă largă de dimensiuni pentru fiecare model de încălțăminte sport. În general, alegerea mărimii corecte pentru încălțămintea sport New Balance este importantă pentru a obține confortul și performanța maximă în timpul activităților fizice. 

Cum să cureți încălțămintea New Balance?

Pentru a curăța încălțămintea sport New Balance începe prin a îndepărta praful și murdăria de pe suprafața încălțămintei, folosind o perie moale sau o cârpă uscată. Apoi, curăță ușor suprafața încălțămintei cu o cârpă umedă. Clătește încălțămintea cu apă curată și las-o să se usuce la aer.