100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Bohonomad-Un brand care combină moda cu ecologia

Ţi-ai propus ca în vara aceasta să te simţi confortabil şi să-ţi creezi ţinute unice şi foarte practice, atunci sandalele Bohonomad se vor dovedi a fi cea mai bună alegere. Acest tip de sandale este recunoscut pentru confortul pe care îl oferă, pentru textura plăcută, coloritul variat şi rezistenţa foarte mare în faţa umidităţii şi a uzurii. Extrem de practice, simpaticele sandale împletite Bohonomad nu ar trebui să lipsească din ţinutele tale estivale. Dacă eşti susţinătoare a ecologiei, cu atât mai mult vei fi încântată de oferta Bohonomad pusă la dispoziţie pe Epantofi.ro. Sunt sandale făcute intergral din materiale ecologice, pot fi reciclate, le poţi spăla în maşina de spălat şi le poţi usca în bătaia directă a soarelui. Încălţămintea Bohonomad se bucură de succes peste tot în lume, fiind ideală pentru zilele fierbinţi de vară. Poţi purta sandalele de damă Bohonomad cu orice tip de ţinută de zi, sunt ideale în serile calde de vară şi potrivite plimbărilor pe malul mării, fiind foarte rezistente în faţa salinităţii marine 

Sandalele Bohonomad-Eficiente, confortabile şi practice

Eşti o persoană activă, adopţi ţinute practice, comode şi relaxate, atunci sandalele Bohonomad vor completa perfect tendinţele tale în materie de vestimentaţie. Extrem de colorate, cu un design foarte original, confortabile şi plăcute, acestea se vor potrivi perfecte unui stil degajat şi relaxat. Sunt realizate din sfoară naturală extrem de rezistentă, astfel că vei putea încălţa sandalele împletite Bohonomad când mergi la cumpărături, când te joci cu cei mici în parc, atunci când vrei să faci o plimbare lungă pe jos sau când pleci într-o călătorie lungă şi obositoare. Fiind foarte uşoare şi flexibile, sandalele de damă Bohonomad aproape că nu vor fi simţite în picioare, oferindu-ţi confortul maxim într-o zi caldă de vară. Le poţi adopta chiar şi în ţinutele de plajă, fiind foarte rezistente în faţa umidităţii şi uscându-se simplu în bătaia soarelui. Sunt uşor de întreţinut, rămânându-ţi doar ca toamna să le speli în maşina de spălat, să le usuci şi să le depozitezi pentru vara viitoare. 

Sandalele cu şnur Bohonomad-Bucură-te de confort şi culori minunate

Atât de practicele şi rezistente sandale din sfoară Bohonomad au şi caracteristica de a fi foarte frumos colorate. Fiind realizate din fibre naturale, coloritul nu va avea de suferit, indiferent cât de mult le vei purta şi spăla. Astfel, alegând o pereche de sandale cu şnur Bohonomad, îţi poţi crea ţinute estivale foarte vesele şi pline de vitalitate. Poartă o pereche de sandale Bohonomad cu rochii fără mâneci, lungi şi vaporoase, cu pantaloni scurţi sau fuste ample, cu pantaloni trei sferturi din in sau cu un sarafan confortabil din blugi. Coloritul variat al sandalelor de damă Bohonomad te va provoca să jonglezi cu vestimentaţia şi accesoriile, plasându-te într-o arie foarte relaxată şi confortabilă, specifică verii. Fie că alegi sandale Bohonomad uni, fie adopţi modelele multicolore, oricare dintre acestea vor da un plus de culoare, tinereţe şi veselie look-ului tău de vară.

Bohonomad-Întrebări frecvente

Bohonomad-Ce este această companie

Bohonomad este o companie turcească înfiinţată în anul 2013 în localitatea Marmaris. Din anul 2015, compania a început să se bucure de succes în foarte multe colţuri ale lumii. Toată materia primă este ecologică şi prietenoasă cu mediul, iar gama de încălţăminte este destinată atât adulţilor, cât şi copiilor.

Sandalele Bohonomad-De unde le pot cumpăra

Dacă ţi-ai propus să procuri o pereche de sandale împletite din sfoară Bohonomad, poţi vizita centrele comerciale de profil. De asemenea, mediul online reprezintă o piaţă foarte bine aprovizionată, Epantofi.ro aşteptându-te cu o gamă amplă de modele de sandale Bohonomad.