100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

1089 produse

Căciula pentru bărbați - un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților

Căciulile sunt atemporale, mereu la modă, iubite de unii sau trecute cu vedere de alții, însă total indispensabile pe timpul iernii. Căciula și-a depășit rolul practic pentru care a fost realizată inițial. Au apus demult vremurile în care oamenii foloseau acest accesoriu exclusiv pentru a-și proteja capul de frig, ploaie și vânt. La ora actuală, căciula a devenit o piesă modernă, care ține pasul cu tendințele și stilizează outfit-urile. Căciulile sunt piese complete. Materialele calitative asigură un nivel optim de confort termic, iar design-ul avantajează fizionomia purtătorului și scoate la lumină unicitatea trăsăturilor. Așadar, dacă pentru tine căciulile sunt piese obișnuite, de care te-ai putut lipsi până acum, atunci dă o șansă gamei disponibile pe Epantofi cu modele versatile, materiale călduroase și prietenoase cu pielea, imprimeuri inedite și branduri care au scris istorie – Adidas, Boss, Calvin Klein, Converse, Fila, Guess, etc.

Căciuli pentru bărbați - un accesoriu practic

În anotimpul de tranziție sau cel de toamnă-iarnă suntem extrem de predispuși la răceală și gripă, ca urmare a fluctuațiilor de temperatură sau când se instalează gerul. Neglijența conduce la probleme serioase de sănătate care ne dau bătăi de cap și ne compromit concediile de sărbători. Ține departe acest risc cu soluții inspirate de combatere a vremii neprietenoase - căciulile de iarnă. Fie că ieși la plimbare, mergi la munte, practici sporturi de iarnă, te afli în drum către job, protejează-ți capul de condițiile meteorologice vitrege. Să ajungi la birou sau la cursuri cu părul ud, nu este chiar cel mai estetic look cu care să te prezinți în fața colegilor, nu-i așa? Pentru iubitorii sporturilor de iarnă sunt indicate căciulile de iarnă pentru bărbați prevăzute cu materiale sintetice sau mixt de fibre sintetice și naturale. Această formulă se regăsește și la echipamentele sportive, deoarece fibrele sintetice nu mențin umezeala, imită forma capului, asigurând purtătorului flexibilitate, lejeritate, confort și o piele mereu uscată și curată. 

Căciuli de iarnă pentru bărbați - ofertă valabilă pe Epantofi.ro

Conștientizezi impactul pe care frigul îl are asupra sănătății tale, dar totodată îți este frică să nu arăți ridicol purtând căciulă. Din fericire, moda evoluează, astfel că e practic imposibil să nu găsești modelul create pentru tine. Pentru mersul la birou sau dacă iubești clasicul, atunci oferă-ți o căciulă basic, mulată pe cap, în culori sobre (negru, alb, gri, maro, bej, bleumarin), care să poată fi ușor de asortat la absolut toate hainele. Pentru timpul liber, oferă ținutei tale un aer relaxat cu ajutorul unei căciuli cu moț, imprimeuri haioase, culori vibrante în ton cu personalitatea ta și cu diverse detalii care vor scoate outfit-ul din anonimat. Dacă pentru activități fizice, preferatele utilizatorilor sunt materialele sintetice, pentru zilele liniștite cu relaxare, mizează pe confortul tipic modelelor de căciuli pentru bărbați dotate cu bumbac sau alte materiale naturale. Acestea oferă o senzație plăcută la contactul cu pielea, permit pielii să respire, să elimine umezeala și acumularea de mirosuri neplăcute care pun în pericol sănătatea și compromit un look reușit, de altfel. 

Căciuli - Întrebări frecvente

Cum să alegi căciula potrivită după forma feței?

Dacă ai fața rotundă, caută căciuli asimetrice și cele din lână, dar lejere pe frunte. Dacă ai fața triunghiulară, poartă căciuli suprapuse pe frunte. Dacă ai fața pătrată, alege căciuli cu ciucuri. Pentru fața ovală, potrivite sunt majoritatea modelelor, cu excepția celor care se întind prea mult în față.

Cum să porți o căciulă de iarnă?

Ține cont de stilul vestimentar personal. Dacă majoritatea hainelor au o culoare anume, atunci menține uniformitatea cu o căciulă din aceeași nuanță sau poți opta pentru culori neutre, ușor de asortat la orice.