30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Încălzire
Confecționat din
Produse rămase: 343
Afișează identificatorul versiunii

Încălțăminte elegantă marca Kurt Geiger

O pereche de pantofi Kurt Geiger oferă frumusețe, un outfit la modă, alături de un confort deosebit. Piesele de încălțăminte ale creatorului se disting prin echilibrul puternic dintre confort și stil, alături de un aspect cu totul deosebit. Atunci când achiziționați o pereche de încălțăminte elegantă, trebuie să țineți cont de stilul acestora, pentru a se încadra în outfit-ul ales. Fie că alegeți cizme înalte Kurt Geiger pentru sezonul răcoros, fie o pereche de pantofi sau papuci Kurt Geiger pentru o ținută de vară, veți reuși să vă bucurați de articole confecționate din piele de înaltă calitate, cu un aspect deosebit, luxos, extrem de confortabile. Piesele de încălțăminte Kurt Geiger se remarcă prin aspectul proaspăt, unic, în culori bogate, care urmăresc să redefinească trendul londonez. Stilul inovator al pantofilor oferă un confort luxos, potrivit pentru orice vârstă și pentru femeile care doresc să-ți exprime personalitatea, print-un stil extravagant, dar elegant în același timp. De la pantofi stiletto, sandale cu toc înalt, șlapi cu aspect elegant, cu siguranță veți reuși să alegeți o pereche care să atragă atenția și să aducă întreg outfit-ul la viață.

Kurt Geiger - încălțăminte pentru toate ocaziile

Adevăratele fashioniste știu că o piesă de încălțăminte, pe lângă aspectul și stilul său, trebuie să asigure și un confort sporit. În acest scop, Kurt Geiger îmbină aspectul și confortul, reușind să creeze încălțămintea perfectă, pentru orice ocazie. Din gama largă de încălțăminte sub semnătura Kurt Geiger pe epantofi.ro, alege adidași Kurt Geiger cu talpă maxi, ce dispun de detalii unice, pentru a le oferi o personalitate aparte. Chiar și o pereche de ghete de drumeție Kurt Geiger urmărește să vă păstreze ținutele la modă, indiferent că alegeți să le purtați atunci când ieșiți în oraș sau mergeți într-o drumeție în natură. Optați pentru cizme Kurt Geiger simple, negre, slip-on, pentru ținutele din anotimpul rece și veți obține o ținută inovatoare, proaspătă și confortabilă. Fiecare piesă creată urmărește să ofere personalitate, urmând tendințele sezonului. Detaliile unice, caracterizate prin texturile metalice, imprimeuri de crocodil, multicolore, se întrepătrund, regăsindu-se atât la modelele elegante, cât și la cele practice, pentru fiecare zi.

Cum să curățați pantofii din piele Kurt Geiger?

Curățați și îngrijiți corespunzător, pantofii din piele Kurt Geiger vă vor fi alături mai multe sezoane. Cu ajutorul produselor special create pentru întreținerea pantofilor din piele naturală, aceștia vor rezista mai mult, menținându-și în același timp un aspect impecabil. Un prim pas constă în îndepărtarea murdăriei cu o perie cu peri moi pentru pantofii din piele netedă sau una din nailon pentru cei din piele întoarsă, apoi, cu o cârpă moale, ușor umedă, se curăță tot praful și impuritățile. Lăsați pantofii Kurt Geiger să se usuce, apoi aplicați un strat protector de ceară sau spray pentru impermeabilizare. Spray-ul se recomandă a fi aplicat de cel puțin două ori pe lună sau în urma fiecărei curățări a pantofilor. Păstrându-și protecția împotriva umezelii, pantofii vor rezista mai mult. Aplicând și un protector de culoare, acești vor fi ca noi de fiecare dată când îi veți purta.

Kurt Geiger - Întrebări frecvente

Kurt Geiger - ce este acest brand?

Brandul Kurt Geigers este considerat numărul unu din Marea Britanie în materie de genți și încălțăminte, fiind totodată cel mai mare producător de pantofi de lux din întreaga Europă. Stilul său este unul unic, îndrăzneț, ce îmbină stilul emblematic londonez cu stilul urban, creând modele de neegalat.

Kurt Geiger - cine este acesta?

Compania Kurt Geigers poartă numele fondatorului său austriac, care și-a deschis primul magazin în capitala modei a Londrei, pe Bond Street în 1963. De atunci, sediul a rămas în Londra. Kurt Geiger este un comerciant britanic de lux de încălțăminte și accesorii, are peste 70 de magazine și deține trei mărci Kurt Geiger London, KG Kurt Geiger și Carvela Kurt Geiger.