100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

58 produse

Meindl, încălțămintea ideală pentru clienții exigenți

Toți pasionații de drumeții, de aventuri montane sunt de aceeași părere: meindl trekkings sunt cei mai potriviți pentru a înfrunta muntele, înălțimile. Confortabili, robuști, stabili și polivalenți, acești pantofi sunt capabili să reziste cu brio pe orice teren și vor fi pe placul celor mai exigenți pasionați de drumeții. Pentru clienții mai exigenți Meindl propune în egală măsură modele impermeabile datorită membranei Gore-Tex

Trekkings Meindl, confort sporit pe cele mai solicitante trasee

Martori ai calității și robusteții acestor produse, unii pantofi Meindl sunt utilizați în viața de zi cu zi de către militari. Modele precum Meindl Island reprezintă o referință pentru o drumeție reușită. Alege și tu o pereche de cizme de zăpadă Meindl pentru a înfrunta muntele în cele mai bine condiții pe timp de iarnă. Simbol al polivalenței sale, Meindl înseamnă și pantofi pentru alergare/ski, pantofi pentru alpinism deoarece sunt echipați cu tehnologia Gore-Tex.

Cizmele Meindl, cea mai bună protecție pentru picior în timpul unei excursii la munte

Cizmele Meindl sunt ideale în sezonul rece. Prezintă o excelentă izolație termică ceea ce îți permite să faci o excursie la munte sau să practici vânătoarea în condiții extreme, picioarele rămânând în tot acest timp uscate și la căldură. Nici doamnele pasionate de drumeții nu au fost uitate deoarece există încălțăminte trekking Meindl pentru femei, cu talpă rigidă, special proiectată pentru terenuri plate dar și pentru drumuri montane. Principala misiune a cizmelor Meindl este aceea de a asigura confortul și siguranța purtătorului. Unele modele beneficiază de o tehnologie interesantă de spumă de memorie. Această tehnologie specială le permite pasionaților de drumeții să parcurgă zeci de kilometri într-un confort absolut.

Pantofii Meindl – Întrebări frecvente

Cum protejăm pantofii Meindl?

Pentru a purta pantofi Meindl mai mult de un sezon este necesar să îi protejezi de umiditate. Poți folosi în acest sens un agent de impregnare. Trebuie doar să pulverizezi pe încălțăminte un astfel de produs pentru a crea o barieră de protecție durabilă. Acest produs va dezvolta o acoperire incoloră și datorită stratului apa nu va ajunge în material ci se va opri pe suprafața pantofilor.

Cum alegem pantofii Meindl?

Dacă ești pasionat de drumeții atunci echipamentul este esențial. Ai nevoie de o pereche de Meindl pantofi care să îți ofere susținere și să te ajute să eviți accidentarea. De aceea, este important să alegi o pereche de pantofi durabili și rezistenți, cu care să poți practica toate activitățile favorite în natură.

Ce pantofi Meindl sa aleg? Înalți sau joși?

Pe lângă alegerea mărimii potrivite, materialelor, va trebui să alegi și înălțimea pantofului. Înalți sau joși? Cei înalți protejează mai bine glezna și piciorul și sunt special concepuți pentru a face față traseelor mai dificile. Pantofi Meindl joși sunt mai lejeri și piciorul are o mai mare libertate de mișcare. Permit un mers mai ușor și mai rapid. Piciorul nu transpiră.