100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

57 produse

Playshoes - materiale de încredere și modele captivante și vesele de pantofi și accesorii pentru copii

Indiferent dacă vei alege cizme de cauciuc Playshoes sau umbrele Playshoes, sunt o invenţie minunată pentru copiii de toate vârstele care vor să se joacă în nisip sau pe ploaie. Hăinuţele şi picioruşele rămân uscate şi nu se murdăresc, iar cei mici se vor putea bucura de momente extrem de plăcute. Brandul german Playshoes vine cu haine şi cizme de ploaie colorate şi atractive atât pentru băieţi, cât şi pentru fete. Aici vei găsi pălării de ploaie, cizme şi alte accesorii care se remarca prin design şi imprimeuri care sigur vor fi pe placul celor mici. Accesoriile de ploaie Playshoes sunt rezistente la vânt și la apă și pot fi combinate între ele. În plus, multe articole de îmbrăcăminte de ploaie Playshoes sunt căptușite cu fleece moale, foarte plăcut la purtare. Cu Playshoes, cei mici nu numai că sunt protejaţi de vânt şi de ploaie, dar sunt şi foarte vizibili pe stradă şi în trafic. Toate produsele Playshoes sunt realizate din poliester 100% şi cauciuc de calitate și respectă standardele certificării Oeko-Tex Standard 100.

Cizme de cauciuc Playshoes - distracția copiilor pe vreme ploioasă

O pereche de cizme de cauciuc pentru copii Playshoes este ideală pentru a permite copilului tău să se distreze pe afară chiar şi în zilele ploioase sau cu noroi. Sunt cizme robuste care nu conţin PVC şi care, datorită buclei din partea de sus, sunt uşor de încălţat, ceea ce înseamnă mai puţine bătăi de cap şi mai mult timp pentru distracţie. Se pot purta atât pe ploaie, cât şi la plajă, iar părţile reflectorizante de pe spate, sunt ideale pentru a face copilul cât mai vizibil pe vreme rea. Cizmele de ploaie sunt unul dintre numeroasele produse grozave oferite de Playshoes pentru copii.

Pregătește-ți copilul pentru orice vreme și sezon cu Playshoes: cizme de ploaie, umbrele, șepci, pălării, cizme de zăpadă și altele pe Epantofi

Acest brand oferă articole care sunt întotdeauna de bună calitate și, de asemenea, răspund la cele mai recente tendințe. Pe lângă cizme de ploaie, pe Epantofi vei găsi şi umbrele pentru copii Pantofi de joacă, pantofi pentru apa pentru copii Playshoes şi şepci pentru copii cu vizor Playshoes. Astfel, îți poți pregăti copilul pentru orice fel de distracție în apă! Brandul oferă colecţii de produse de înaltă calitate şi la modă pentru copii şi practică un raport atractiv intre preţ şi performanţe. Filozofia lor se bazează pe standarde înalte şi pe dorinţa de a oferi copiilor experienţe cât mai plăcute. Aceste lucruri se pot vedea în atenţia la detalii, materialele de calitate folosite şi concentrarea pe elementele esenţiale menite să asigure un nivel ridicat de confort şi să îndeplinească cerinţele modei.

Playshoes - întrebări frecvente

Playshoes – ce este acest brand?

Brandul Playshoes este reprezentativ pentru calitate şi design modern pentru produsele pentru copii. Realizate cu atenţie, produsele Playshoes sunt un semn vizibil al dragostei pentru copii, bunăstarea şi confortul celor mici fiind valori de bază în timpul procesului de producție. Compania Playshoes are sediul central în Germania, unde proiectează articole vestimentare la modă și ecologice, cum ar fi jachete, șepci, cizme și îmbrăcăminte de ploaie.

Cizme de cauciuc Playshoes – cum să alegi o mărime?

Măsoară picioruşul copilului şi alege mărimea care corespunde lungimii tălpii acestuia. Pentru că cizmuliţele vor fi purtate cu ciorapi, este bine să adaugi o marjă de un cm.