100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Culoare
Preț
Tip produs
Mărime
Confecționat din
Destinat pentru
Mărimea poșetei
Produse rămase: 323

Geantă poștaș Liu Jo - accesoriu minimalist și casual pentru o stilizare impecabilă

Liu Jo este un brand italian relativ nou, care produce haine, accesorii, încălţăminte şi articole de lenjerie de corp pentru femei moderne, delicate, puternice şi independente. Accesoriile gândite de designerii companiei sunt minimaliste, expresive, autentice şi ajuta la realizarea unor ţinute moderne, de impact. Fiecare piesă din portofoliul Liu Jo, fie ca vorbim de genţi poștaș Liu Jo, genți de mâna Liu Jo, genţi de mâna Liu Jo roşii, verzi, albastre, negre, auri sau, curelele pentru genţi sunt expresive şi creionează un stil de viaţă. Piesele din portofoliul companiei italiene, cu precădere modele iconice messenger reuşesc să satisfacă cele mai exigente preferinţe de stil şi rafinament, caracterizându-se prin finisaje premium, calitate superioară şi elegante. O geantă de mâna Liu Jo tip poștaș poate fi accesoriul cheie pentru o ţinută urbană creată cu rochii cu imprimeuri florale sau vedeta ţinutelor office profesionale. Sunt versatile şi sunt destinate femeilor ce apreciază calitatea şi bunul gust

Cureaua pentru geanta de mână Liu Jo - arată caracterul genţii tale de mână

Sloganul companiei este că moda poate fi văzută cu alţi ochi este perfect adevărat când vorbim de genţi de mână şi curele pentru genţi. În cazul unei poşete ce poartă amprenta companiei, o curea geanta de mâna Liu Jo este elementul cheie care creionează stilul ţinutei. O curea din piele contribuie la desăvârșirea unor ţinute office elegante, profesionale, varianta metalică este potrivită pentru o geantă de mâna neagră, aurie, maro ori nude şi oferă indicaţii despre spiritul urban, punând în valoare outfiturile glamour. Fie că alegi să porţi o geantă de mână Liu Jo cu o curea metalică aurie la salopetă lungă sau fustă scurtă şi pulover te bucuri ţinute impecabile. Cureaua pentru geantă împletită este soluţia pentru combinaţiile elegante, iar varianta realizată din materiale eco este soluţia pentru outfituri casual sport de efect.

Geantă de mână Liu Jo neagră - un clasic al genului

Geanta neagră este iconică când vine vorba de eleganţă şi rafinament. Este cea mai versatila piesa din garderoba feministă şi ajută la creionarea unor ţinute de impact expresive. Fie că vorbim de o geantă messager Liu Jo sau de genţi negre de mână, spunem un plus estetic, versatilitate şi rafinament. Variantele din portofoliul Liu Jo, disponibile în magazinul online epantofi.ro sunt soluţii impecabile destinate femeilor cosmopolite şi tinerelor ce pun preţ pe aspect şi rafinament. Gențile din portofoliul companiei italiene nu se evidenţiază doar prin calitate şi aspect, dar şi prin compartimentare optimă ce asigură transportarea eficientă a obiectelor personale, deci cu orice ocazie pot fi considerate investiţii geniale în stil şi bun gust.

Genți de mână Liu Jo - întrebări frecvente

Liu Jo - ce este acest brand?

Cum am precizat Liu Jo este un brand italian, apărut la începutul anilor ‘90. Produsele acestora, au atras rapid atenția iubitoarelor de modă, datorită calității excepționale şi a soluțiilor inovatoare. În ultimul deceniu, activitatea companiei se focuseaza pe descoperirea de materiale şi soluții sustenabile, cu grad ridicat de reciclare și variante de minimizare a impactului asupra mediului înconjurător.

Unde să găsești genți de mână Liu Jo?

Achiziționarea unei genţi de mâna Liu Jo originală este o adevărată provocare. Popularitatea ridicată a brandului a condus la apariția replicilor. Magazinul online epantofi.ro propune o varietate mare de genţi de mână şi numeroase alte accesorii autentice create sub egida celebrului brand.

Liu Jo - de unde să cumpăr?

În categoria dedicată a magazinului epantofi.ro pot fi găsite numeroase produse ale companiei italiene. Pot fi descoperite cele mai noi modele de sandale, cizme, botine, pantofi, curele, genţi office, genţi de mână şi multe alte accesorii moderne ce contribuie la realizarea unor ţinute stilate cu bun gust.