30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Tip produs
Confecționat din
Destinat pentru
Mărimea poșetei
Produse rămase: 220
Afișează identificatorul versiunii

Genți Tommy Hilfiger- clasă, șic și eleganță pentru cele mai exigente femei

Colecția de genți Tommy Hilfiger sunt combinația perfectă dintre lux și sportswear, alegerea cea mai bună pentru toate fashionistele care sunt în căutare de genți practice cu un look ireproșabil. În fiecare sezon, în colecția de genți Tommy se găsește o frumoasă paletă de designuri și culori. Cele care iubesc stilul elegant, atemporal, vor fi cu siguranță încântate de cele mai frumoase modele de piele. Îți place să ai mereu o ținută ireproșabilă? Alege în acest caz, genți Tommy Hilfiger sau poșete delicate și elegante din piele cu emblema creatorului. Dacă vrei să ai un look mai casual șic, poți alege gențile cu dungi, de purtat cu un elegant top navy și de o eșarfă multicoloră. Dacă ești în căutarea unei genți atemporale care va face diferența alege un rucsac Tommy Hilfiger sau o geantă care posedă o latură în tendințe indemodabilă.

Tommy Hilfiger- Genți și alte accesorii minunate

Gențile și accesoriile Tommy Hilfiger sunt cele care vor conferi de fiecare dată alurii tale un aspect elegant și autentic. În oraș, dar și la plajă, eșarfele, curelele, dar și cele mai frumoase modele de rucsacuri Tommy vor însoți de minune cele mai rafinate ținute. Poți opta și pentru bijuteriile mai sobre sau pentru cele mai creative, care te vor ajuta să te simți cea mai frumoasă.

Genți Tommy Hilfiger și rucsacuri- pentru oraș, pentru excursii și pentru ocazii speciale

Dacă nu duci cu tine de obicei, decât lucurile esențiale, alege Tommy Hilfiger geantă, un model mai mic și mai delicat, tip crossover. Gențile accesorizare cu un lanț sunt alegerea ideală pentru un look șic în oraș. Dacă îți plac ținutele sportswear sau streetwear, ai nevoie atunci de borsetă. Iar un rucsac este cel care te va însoți cu stil în cele mai frumoase city trips. Cele mai frumoase modele de genți Tommy Hilfiger sunt accesorii ce îmbină de minune eleganța și simplitatea stilului clasic american. Sunt cele care aduc un plus de modernitate sau de excentricitate pentru toate ținutele tale.

Genți Tommy Hilfiger- FAQ

Tommy Hilfiger- cum recunoști un original?

Calitatea cusăturilor este un element ce se poate detecta foarte repede pentru a vedea dacă o geantă Tommy Hilfiger este originală sau nu. Zona etichetei trebuie inspectată și ea deoarece acolo, modelele originale au un triunghi.

Geantă Tommy Hilfiger- poți să recunoști un fake și un original?

Mai întâi, va trebui să verifici logo-ul Tommy, dacă este prezent și dacă este la fel ca și la haine, parfumuri sau pantofi. Are două dungi albastre sus și jos, culoarea albă la stânga și culoarea roșie la dreapta. Un fake nu va respecta codurile grafice. De asemenea, modelele de fake nu sunt ortografiate așa cum trebuie materialele sunt sintetice și de o proastă calitate.

Tommy Hilfiger- ce companie este?

Încă de la crearea companiei sale, Thomas, spus Tommy Hilfiger, a fost interesat de stilul preppy al universităților americane. Dotat cu un simț înnăscut al eleganței, creatorul reinventează stilul sportswear și lansează cele mai frumoase genți pentru femei. Dar și o mulțime de haine și accesorii. Încă din anul 1985 marca Tommy Hilfiger este una indemodabilă iar din 1990, atunci când Snoop Dogg adoptă această marcă, modelele devin mai ample și mai streetwear.