100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Tip produs
Mărime
Tipul de închidere
Produse rămase: 133

Pantofi de fotbal – ce ar trebui să aibă?

Ai un mic fan al fotbalului acasă, căruia îi place să joace? În această situație, pe lângă îmbrăcămintea adecvată, trebuie să îi asiguri și o pereche de pantofi de fotbal de cea mai bună calitate, pentru a evita accidentările. Ține cont însă de faptul că trebuie să alegi modele potrivite pentru copii, care să le asigure acestora tot confortul, precum pantofi de fotbal Nike sau pantofi de fotbal Adidas, aceste branduri fiind renumite pentru încălțămintea sport de cea mai bună calitate. Modelele de pantofi de fotbal disponibile în magazinul online Epantofi.ro au crampoane dispuse pe toată suprafața tălpii, care asigură aderența la sol, dinamica adecvată, capacitatea de a schimba rapid direcțiile și în același timp confortul general al jocului.

Cum să alegi cei mai buni pantofi de fotbal?

Pentru ca pantofii de fotbal pentru copii să își îndeplinească rolul, trebuie să fie corespunzător selectați din punct de vedere al mărimii. De regulă, acești pantofi de fotbal ar trebui să se potrivească bine, iar partea superioară, mai ales dacă este din piele, se întinde odată cu folosirea. Pentru a avea garanția că ai ales cele mai bune perechi de pantofi de fotbal Nike sau Adidas pentru copilul tău, ține cont de suprafețele pe care acesta va juca fotbal și ai grijă ca mărimea aleasă să fie cea potrivită.

Tipuri de pantofi de fotbal

Pentru antrenamente sau meciuri pe un gazon moale sau umed vor fi utili acei pantofi de fotbal cu crampoane, marcate acum și cu literele SG (sol moale). Acești pantofi de fotbal sunt echipați cu crampoane mai lungi, adesea cu vârfuri metalice, pentru aderență și stabilitate și mai bune . Modelele de pantofi de fotbal pentru gazon se disting printr-un număr mare de crampoane minuscule, distribuite dens pe întreaga suprafață a tălpii, permițând ca greutatea corpului să fie distribuită uniform pe întregul picior. Aceste modele oferă jucătorilor o aderență și o manevrabilitate optime, iar modelele de pantofi Adidas pentru fotbal echipate cu inserții EVA - în plus, o amortizare mai bună . Modelele de pantofi de fotbal de sală trebuie să fie în garderoba fiecărui mic fotbalist care joacă în sală. Acești pantofi de fotbal de sală au o talpă plată, cel mai adesea din cauciuc. Este important ca acești pantofi de fotbal să aibă o aderență bună și să fie echipate suplimentar cu un branț de înaltă calitate și o spumă de amortizare externă .

Pantofi sport de fotbal - Întrebări frecvente

Ce pantofi de fotbal să aleg pentru un copil?

Atunci când verifici ofertele magazinului online Epantofi.ro pentru a căuta pantofi de fotbal pentru copii, ia în calcul suprafața pe care acesta va juca și modelele adaptate pentru gazonul artificial sau natural.

Care sunt cei mai buni pantofi de fotbal de sală?

Iarna, când antrenamentul are loc în sală, copiii ar trebui să fie echipați cu pantofi de fotbal Nike sau Adidas cu talpă de cauciuc plată, care nu lasă semne.

Ce pantofi să alegi pentru fotbalul pe asfalt?

Soluția cea mai populară și, în același timp, universală sunt pantofii de fotbal pentru gazon, adică pantofii cu inserții de cauciuc mici, rotunde sau transversale, dens dispuse, care asigură aderența și confortul jocului pe tot felul de suprafețe artificiale.