Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Sport
Produse rămase: 301
Afișează identificatorul versiunii

De ce merită să alegi pantofi Under Armour?

Cu siguranță ai auzit de brandul american Under Armour, care este foarte apreciat pentru calitatea înaltă a produselor sale și confortul pe care îl oferă. Pantofii Under Armour sport sunt folosiți pe mai multe niveluri de activitate. Este de remarcat faptul că încălțămintea acestui brand este produsă cu ajutorul tehnologiei Micro G. După cum bine știi, în timpul activității fizice, articulațiile sunt expuse la leziuni care pot rezulta din șocuri excesive. Tehnologia Micro G folosită îți va permite sa amortizezi acest tip de soc. Când vine vorba de pantofi Under Armour aceștia sunt una dintre cele mai bune alegeri din clasa lor. Este încălțămintea perfectă pentru jogging, fitness, sport în aer liber sau pe teren. Marele avantaj al acestui brand este designul divers, datorită căruia cu siguranță vei găsi culorile și stilul pantofilor selectați care ți se potrivesc.

Ce înseamnă numele Under Armour?

Inițial, compania nu trebuia să se numească „Under Armour”, ci „Heart” sau „Body Armor”. Din păcate, fondatorul a primit un răspuns negativ de la biroul de brevete în ambele cazuri. În timpul unei întâlniti, fratele mai mare al acestuia a întrebat „Cum e compania ta... Sub armura? '. Lui Kevin i-a plăcut atât de mult numele încât a decis că va fi cel final.

Under Armour - istoria mărcii

Under Armour este o companie globală și recunoscută, care a fost fondată în 1996. Fondatorul companiei și actualul său CEO, americanul Kevin Plank era atunci student la Universitatea din Maryland și căpitanul echipei de fotbal universitare. În timpul jocului, tricoul transpirat din bumbac pe care l-a purtat sub armură a fost un adevărat coșmar pentru Kevin și i-a îngreunat mult antrenamentul. Necesitatea s-a dovedit încă o dată a fi mama invenției, iar tânărul Kevin a început să lucreze la haine care elimină transpirația. A fost primul tricou cu tehnologie patentată HeatGear.

Under Armour - Întrebări frecvente

Under Armour - ce este această companie?

Este un brand apreciat în America care a fost înființat în 1996. Încă de la început, compania a oferit îmbrăcăminte și încălțăminte sport. De-a lungul anilor, compania și-a construit o reputație. Este foarte popular datorită calității înalte a pantofilor și a îmbrăcămintei. Este de remarcat faptul că pantofii Under Armour pentru bărbați sunt confecționați din bumbac sintetic, care este respirabil și se usucă rapid.

Under Armour - ce mărime de pantof să alegi?

Măsurarea lungimii unui picior uman începe de la călcâi și se termină la degetul mare. Pentru a-ți găsi mărimea pantofului, trasează conturul piciorului pe o bucată de hârtie și măsoară distanța de la capătul călcâiului până la capătul degetului mare. Verifică rezultatele în cm în tabel și alege mărimea potrivită pentru încălțăminte.

Ce pantofi Under Armour să alegi?

Oferta brandului Under Armour include multe încălțăminte diferite din această categorie. Există, printre altele, articole potrivite pentru alergat afară în sezonul de toamnă și iarnă. Persoanele interesate vor găsi modele adaptate diferitelor tipuri de suprafețe și nevoi. O companie cu peste douăzeci de ani de experiență creează îmbrăcăminte menită să îmbunătățească confortul și performanța sportivilor.