100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

121 produse

Genți Karl Lagerfeld – sute de modele din care să alegi

Gențile Karl Lagerfeld sunt recunoscute în întreaga lume pentru design-ul deosebit pe care îl au, dar și pentru calitatea deosebită a materialelor din care sunt realizate. Acestea se potrivesc unei game variate de stiluri și preferințe, dat fiind că sunt realizate într-o gamă extrem de extinsă de modele. Genți de mână, genți crossover, genți sac sau genți plic, sutele de modele de genți damă Karl Lagerfeld pot fi găsite în forme și culori diverse, astfel încât să poată fi asortate la diverse ținute casual sau elegante.

Geantă Karl Lagerfeld – accesorii iconice pentru fiecare dintre noi

Oricine își poate găsi pe epantofi.ro o geantă Karl Lagerfeld care să i se potrivească. Modelele iconice de genți realizate sub această marcă sunt inconfundabile, ceea ce fac ca și ținutele să fie accesorizate într-un mod inegalabil. Oricare ar fi stilul care te caracterizează sau preferințele pe care le ai în materie de genți, poți găsi geanta potrivită pe site. Design-ul acestor genți de mână Karl Lagerfeld este unul aparte, dat fiind că îmbină calitatea, stilul și aspectele unice care caracterizeaz ă brandul.

Genți de mână Karl Lagerfeld pisică, sau despre un animal de companie milionar cu propria sa colecție

Colecțiile de genți Karl Lagerfeld pisică sunt într-adevăr deosebite, mai ales prin conceptul pe care îl promovează. Un simplu animal de companie are o colecție deosebită de genți de mână Karl Lagerfeld de vânzare. Cum este posibil? Prin modelele de genți realizate de acest producător în formă de cap de pisică. Este vorba despre geanta potrivită pentru iubitoarele acestor animale de companie, dar și despre geanta unică prin purtarea căreia ai ocazia de a atrage atenția tuturor celor din jur.

Karl Lagerfeld – întrebări frecvente

Geantă Karl Lagerfeld – de unde să cumperi?

Cumpără geanta preferată din marea varietate de modele Karl Lagerfeld de pe site-ul epantofi.ro. Nu trebuie decât să găsești design-ul care ți se potrivește cel mai bine și să îți completezi ținutele într-un mod inedit cu o astfel de geantă.

Genți Karl Lagerfeld – cu ce să le combini?

Poți asorta geanta Karl Lagerfeld și la ținutele sport, și la cele mai elegante, alegerea modelului potrivit fiind cea care contează înainte de toate. Pentru o ținută elegantă de excepție poți combina o geantă Karl Lagerfeld cu o rochie de ocazie deosebită, iar pentru o ținută casual poți combina un rucsac Karl Lagerfeld cu o pereche de blugi și un tricou.

Genți Karl Lagerfeld pisică – se potrivesc pentru muncă?

Gențile Karl Lagerfeld sunt potrivite și pentru ținutele casual de muncă, iar aspectul lor practic și elegant în același timp le fac să fie o alegere versatilă. Poți alege modelul de geantă Karl Lagerfeld preferat în funcție de preferințele de stil și culoare, iar pentru ținutele potrivite de muncă le poți asorta fie cu un costum, fie cu o pereche de pantaloni chino și cămașă sau cu o pereche de blugi și jachetă.