100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Produse rămase: 101

Brandul Converse – de la anvelope auto la o pictogramă mondială

Brandul Converse a fost fondat în anul 1908 de către Marquis Mills Converse, cu scopul de a crea o încălțăminte confortabilă cu o suprafață de pânză și o talpă de cauciuc, adaptată nevoilor femeilor, bărbaților și copiilor. Iar în scurt timp, pantofii sport Converse vor deveni faimoși în toată lumea. În 1917, au apărut primii pantofi Converse pentru baschetbaliști, iar fondatorii mărcii nu știau că au creat o încălțăminte care va deveni legendă. Începerea colaborării cu faimosul jucător de baschet, Chuck Taylor a fost extrem de fructuoasă, de aceea pantofii Converse au fost numiți după el – Chuck Taylor All star de la Converse, cei mai confortabili sneakerși Converse care au cucerit lumea.

Sneakerșii Converse – adaugă caracter ținutei tale cu ajutorul lor

Sneakerșii Converse este printre cele mai recunoscute modele de pantofi din lume. Sunt iubiți de absolut toată lumea, de la adolescenți pe skateboard până la cele mai faimoase fashioniste. Acești teniși ai brandului american Converse sunt un fenomen complet independent de ceea ce promovează brandurile de top pe podiumuri. Acești pantofi Converse pur și simplu nu se demodează niciodată, indiferent dacă stiliștii încurajează purtarea lor sau nu. Și nici nu este de mirare, căci sunt durabili, gata de orice provocare și ultra- confortabili, iar designul lor este suficient de versatil pentru a adăuga caracter ținutelor tale, indiferent ce ai vrea să porți în fiecare zi.

Black Converse – încălțăminte funcțională pentru toți sportivii

Încă de la înființarea brandului Converse, tot mai mulți sportivi au ajuns să aprecieze încălțămintea confortabilă și funcțională, fiind disponibili Converse pentru femei, pentru copii sau bărbați. Căci converse combină perfect cele mai noi tendințe cu cele clasice, concentrându-se pe soluții tehnologice inovatoare. În magazinul epantofi.ro vei găsi pantofi Converse disponibili pentru întreaga familie și vei găsi atât modele clasice, atemporale, dar și hit-uri fierbinți ale sezonului, precum și produse unic din colecții limitate. De ani de zile, încălțămintea decorată cu o stea caracteristică a doborât recorduri de popularitate și o poți vedea nu numai în sălile de sport, ci și pe stradă.

Încălțăminte sport Converse – întrebări frecvente

Converse – cum alegi mărimea?

Pentru a alege întotdeauna mărimea potrivită a perechilor de Converse, fie că este vorba despre copii, femei sau bărbați, este recomandat să folosești tabelul de mărimi unde este specificată pentru fiecare număr, lungimea maximă a piciorului cumpărătorului.

Cum să legi șireturile la perechea de Converse joși?

Este evident că vei ieși în evidență datorită perechilor de Converse, dar modurile originale de a lega șireturile vei avea un look și mai cool. Poți opta pentru a lega șiretul în rânduri paralele sau pentru că sneakerșii spun totul, poți alege să îi legi într-un mod clasic.

Cum porți Converse până la gleznă?

Adidașii Converse până la gleznă sunt un bestseller nemuritor și sunt iubiți de toată lumea. Sunt esența stilului urban și baza perfectă pentru multe ținute informale. Îi poți purta cu pantaloni, fustă sau rochii, pantaloni de piele, blugi largi și jachete și hanorace supradimensionate. Aproape orice este potrivit pentru Converse!