100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

464 produse

Converse pentru copii - o legendă pe picioare mici

Pantofii ce poartă logo-ul Converse sunt deja iconici, cunoscuţi deopotrivă de bărbaţi, femei, adolescenți şi copii. Articole de încălţăminte ce poartă amprenta celebrului brand fie că vorbim de tenişi Converse pentru copii, adidaşi Converse pentru copii, pantofi de stradă pentru tineri sau sneakersi şi tenişi pentru femei şi bărbați sunt emblematici şi sunt îndrăgiţi de cei ce apreciază confortul ridicat şi ţinutele în stil stradal autentice. Construcția minimalistă, bogăția cromatică şi rezistența ridicată a acestor pantofi sunt câteva dintre detaliile care le-au crescut popularitate. Pantofii Converse pentru copii sunt populari şi au reușit să depăşească barierele formale, purtarea lor fiind permisă la ținute de școală, semi-formale, nu doar la outfiturile de stradă şi de joacă. Cu peste 100 de ani de experiență, investiții ample în cercetare şi dezvoltare, compania a reușit să creeze încălţăminte excepțională, de înaltă calitate care să se plieze perfect unui stil de viaţă dinamic.

Converse pentru copii - Visul american al unui adolescent

Încălţămintea Converse este populară în rândul adolescenţilor şi a copiilor care doresc să se exprime, să se bucure de ținute comode, lejere de efect. Fie că sunt selectați pantofi Converse albi, tenişi Converse negrii ori pantofi în culori dinamice, efectul wow este întotdeauna același. O pereche de Converse reprezintă soluţia pentru ţinutele de școală create cu blugi şi pantaloni scurţi, cu fuste şi tricouri simple sau cu rochii scurte şi veste imprimate. O pereche de adidaşi Converse nu reprezintă doar o soluţie de confort şi stil ci mai degrabă o formă de manifestare, permiţând celor mici să se manifeste. Culoare, dinamism, vibe, confort, rezistență, durabilitate, acestea sunt caracteristicile oricărei perechi de tenişi Converse.

Converse albi pentru copii - un clasic în sine

Pantofii albi sunt articole elegante ce creionează ţinutele stilate. O pereche de tenişi Converse pentru copii albi sunt mai mult decât articole de încălţăminte clasice, sunt alegerea numărul unu a celor ce îşi doresc ținute cu personalitate casual a celor ce vor să ofere accente dinamice ţinutelor formale dar și soluţii cu stil pentru combinațiile all white sau ceremoniale urbane. Adidaşii albi Converse pentru copii pot fi vedete pentru combinaţiile de şcoală cu pantaloni din stofă, cămăşi albe şi sacouri bleumarin, piesele cheie pentru outfiturile cu pantaloni albi şi tricouri albe sau soluţiile ce asigură confort ridicat outfiturilor casual urbane cu blugi şi cămăşi cadrilate. Sunt iconici, confortabili, clasici, sunt piese geniale cărora merită să li se acorde toată atenţia.

Converse pentru copii - Întrebări frecvente

Converse - ce dimensiune?

Selectarea dimensiuni perfecte poate fi o adevărată provocare, în special când vorbim de copii mofturoşi. Producătorul propune un grafic de dimensiuni care te poate ghida în această sarcină dificilă. Dacă îţi doreşti să ai certitudinea că faci alegerea perfectă poţi apela şi la modalitatea de măsurare a piciorului şi compararea dimensiunii cu cele existente în graficul propus de producător.

Cum să leagă Converse?

Magazinul online epantofi.ro propune o varietate mare de pantofi Converse, modele potrivite pentru copii dinamici şi adolescenţii ce doresc să creeze ţinute moderne autentice. Fie că vorbim de tenişi Converse sau adidaşi pentru copii Converse, la prima vedere toţi pot pune aceiași problema legarea şireturilor. Trebuie precizat că aceste articole de încălţăminte pot fi purtate fără a avea şireturile legate, pur şi simplu se introduc capetele în interior. Dacă totuşi îţi doreşti ca pantofii să fie legaţi poţi merge pe varianta tradiţională de legare.

Converse - cum să distingi falsurile

Popularitatea ridicată a brandului a dus la apariţia fake-urilor. În magazinul online epantofi.ro poţi achiziţiona piese 100% originale. Aspectul impecabil, sigla vizibilă, impecabil aplicată, ambalajul cu logo-urile specifice sunt alte detalii care îţi poate da de gândit. Încălţămintea Converse pentru copii este întotdeauna impecabilă.