30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Sport
Încălzire
Produse rămase: 37
Afișează identificatorul versiunii

Alpina - pantofi de trekking pentru cele mai dificile trasee montane

Alpina este o companie germană producătoare de încălţăminte sport specializată, al cărei scop este de a realiza cizme, pantofi, ghete şi alte tipuri de încălţăminte ce oferă protecţie ridicată. Investiţiile masive realizate în cercetare şi dezvoltare fac ca orice articole de încălţăminte Alpina să fie impecabilă, confortabilă şi să susţină un mod de viaţă dinamic. Din portofoliul brandului fac parte pantofi de trekking Alpina, pantofi de damă Alpina, ghete de schi fond Alpina, ghete de schi Alpina şi multe alte tipuri de încălţăminte specializată şi outdoor.

Ghete de schi Alpina - pentru toți iubitorii de sporturi de iarnă

Caracteristicile deosebite ale articolelor de încălţăminte Alpina, ghete, cizme, bocanci, pantofi de drumeţii, au făcut ca popularitatea brandului să crească, iar articolele acestui brand au devenit alegerea numărul unu a iubitorilor sporturilor de iarnă, dar şi a persoanelor care apreciază plimbărilor lungi în natură. Confortul ridicat furnizat de aceste piese este apreciat şi de oamenii dinamici a căror activitate se desfăşoară preponderent în oraşe, fiind ideale pentru ţinutele călduroase de iarnă.

Încălțăminte Alpina - încălțăminte solidă și durabilă pentru femei și bărbați pe epantofi.ro

Încălţămintea Alpina este rezistentă, durabilă, prevăzută cu tălpi solide, elemente termoizolante ce asigură confort maxim în timpul utilizării și sisteme de inchidere inteligente pentru protecție. Ghetele de schi de fond şi pantofii de damă Alpina pentru drumeţii sunt impermeabili şi permit desfăşurarea activităţilor antrenate în cele mai bune condiţii. În magazinul online epantofi.ro pot fi găsiţi şi achiziţionaţi bocanci de munte şi alte tipuri de încălţăminte rezistentă cu caracteristici deosebite şi design modern ce asigură libertate de mişcare şi ţinute în tendinţe.

Pantofi Alpina - Întrebări frecvente

Alpina - ce este această companie?

Compania Alpina este una dintre cele mai prestigioase pe segmentul de încălţăminte outdoor, articole specializate pentru munte, drumeţii şi ciclism montan. Activitatea acesteia nu se limitează doar la încălţăminte, din portofoliul făcând parte o gamă vastă de articole vestimentare şi accesorii specializate, toate produsele remarcându-se prin calitate premium şi design modern.

Alpina - de unde vine acest brand?

Brandul a fost înfiinţat în Germania, iar toate produsele sunt realizate în această ţară, răspunzând celor mai înalte exigente solicitări de confort şi stil. Încălțămintea Alpină “made în Germany” a reuşit să atragă rapid atenţia perfecţioniştilor, a oamenilor care doresc să se autodepăşească şi să performeze.

Încălțăminte Alpina - de unde le puteți cumpăra?

Magazinul online epantofi.ro aduce în atenţie o varietate mare de încălţăminte Alpina originală. Piesele din colecţiile noi sau anterioare, pot fi achiziționate online simplu şi rapid. Toate articolele de încălţăminte disponibile în categoria dedicată sunt autentice, sunt moderne şi completează în mod natural ţinutele oamenilor activi cu pretenţii ridicate de confort.