30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Tipul de închidere
Lățimea pantofului
Produse rămase: 28
Afișează identificatorul versiunii

Sneakers ARKK Copenhagen – fă cunoștintă cu brandul scandinav

ARKK Copenhagen este un brand scandinav ce creează pantofi sport inovatori, care sfidează status quo-ul și schimbă total percepția pe care o aveam cu toții despre pantofii sneakers. Bazat pe moștenirea scandinavă, inspirat din arhitectură și cu o atenție obsesivă pentru detalii ARKK Copenhagen încearcă să schimbe jocul în lumea pantofilor sport. Cu accent pe simplitate, detalii precise și materiale unice, pantofii ARKK Copenhagen sunt concepuți ca o bază funcțională a stilului modern al încălțămintei de stradă de astăzi. Sneakerșii ARKK Copenhagen sunt ideali pentru oricine caută variante de pantofi sport unici și eleganți, capabili să iasă în evidență din mulțime.

Încălțăminte colorată și clasică în multe versiuni - ARKK Copenhagen

ARKK Copenhagen oferă o gamă largă de pantofi casual care sunt atât colorați, cât și clasici. Indiferent că îți dorești o explozie de culori sau că preferi un stil mai clasic, în colecția de pantofi ARKK Copenhagen de pe Epantofi cu siguranță vei regăsi perechea perfectă pentru tine! Pantofii ARKK Copenhagen sunt o modalitate excelentă de a adăuga culoare și stil look-ului tău. Într-o multitudine de opțiuni diferite disponibile ca cea din colecția noastră, este aproape imposibil să nu găsești perechea de pantofi potrivită pentru orice ținută. Cu un design inteligent și o potrivire confortabilă, acești sneakerși sunt cea mai bună variantă a ta de a ieși pe stradă cu stil. Alege dintr-o varietate de mărimi ARKK Copenhagen pentru a o găsi pe cea mai potrivită pentru tine și bucură-te de viață într-un mod deosebit!

ARKK Copenhaga - pantofi de damă pentru stilizări casual smart

ARKK Copenhagen este un brand ce oferă pantofi unici și inovatori pentru femei. Pantofii Raven ARKK Copenhagen sunt concepuți cu accentul pus pe simplitate și precizie a detaliilor. Pantofii de damă ARKK Copenhagen sunt confecționați din materiale de înaltă calitate și oferă un aspect casual smart, potrivit în orice context. Cu un design versatil, pantofii ARKK Copenhagen pentru femei pot fi adaptați oricăror ținute pentru a se potrivi nevoilor tale. Sunt un must-have pentru garderoba oricărei femei care își dorește să meargă dincolo de limitele modei.

Pantofi ARKK Copenhaga - Întrebări frecvente

ARKK Copenhaga - ce este acest brand?

La începutul anului 2014, doi prieteni de o viață, Kasper Høj Rasmussen și Thomas Refdahl, și-au propus să creeze un brand de pantofi sport care să sintetizeze stilul streetwear modern cu o estetică simplă, în stil scandinav. În căutările lor, cei doi au visat la un pantofi sport cu o siluetă uimitor de curată, bogat în detalii de design și în culori de inspirație nordică – pantofi sport cu care să poți merge oriunde și face orice, suficient de versatili pentru fiecare aspect al vieții urbane moderne. Astăzi, ARKK Copenhagen proiectează pantofi sport inovatori ce sfidează orice limite fashion și sunt un adevărat stil de viață.

Pantofi ARKK Copenhaga - de unde cumpăr?

Dacă își dorești să cumperi o pereche de pantofi ARKK Copenhagen, magazinul online Epantofi.ro este locul ideal pentru shopping de încălțăminte. Cu toții cunoaștem senzația de dezamăgire care te încearcă când găsești perechea perfectă de pantofi, iar aceștia sunt puțin prea rigizi sau prea strâmți. Pantofii ARKK Copenhagen, confecționați din materiale premium și proiectați pentru un confort extrem, sunt gata de purtat imediat ce i-ai scos din cutie. Așa că renunță la pantofii vechi și incomozi și investește astăzi într-o pereche de pantofi ARKK Copenhagen!