100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Produse rămase: 104

Kangol – poveste fascinantă a mărcii

Companie care se ocupă de producerea de pălării pentru femei, bărbați și copii, Kangol a fost înființată în 1938 de evreul polonez Jacques Spreiregen și are sediul în Anglia. Parte din Frasers Group, Kangol și-a început activitatea de producție prin realizarea de pălării pentru muncitori, pentru jucătorii de golf, dar și pentru soldați. Fondatorul ei a luptat de partea armatei britanice în Al Doilea Război Mondial, apoi s-a alăturat Corpului Muncii pentru conducerea ambulanțelor. Întors în Anglia, acesta deschide alături de nepotul său o fabrică de textile și se orientează spre realizarea de pălării, în curând extinzându-se și în alte orașe și realizând și căști de motociclete și centuri de siguranță. Astăzi, personalități din lumea cinematografiei și vedete de la Hollywood poartă pălăriile care poartă emblema Kangol. 

Pălării Kangol – accent original în stilul urban

Modelele de pălării Kangol sunt renumite și apreciate de purtătorii din întreaga lume nu numai pentru calitatea desăvârșită a materialelor, ci și pentru stilul unic pe care îl reprezintă. Cu un design într-un stil urban inedit, pălăriile Kangol oferă ținutelor urbane stil, rafinament, un aspect la modă cu accente originale. Poți alege o pălărie Kangol cu un design minimalist, într-o singură culoare și cu un aspect clasic pe care să o asortezi la ținutele tale sport sau urbane sau ai șansa de a alege dintre modelele de pălării care îți oferă posibilitatea de a oferi ținutelor tale o notă de rafinament. În acest sens, un beret Kangol te face să arăți inedit și îți oferă șansa de a-ți evidenția personalitatea într-o notă unică. Alege pălăriile Kangol pentru nota unică pe care o oferă ținutei tale, pentru confortul de care poți dispune, pentru stil și rafinament, toate într-un simplu accesoriu la modă. 

Şepci plate, berete, cloche, pălării Kangol – ce stil ţi se potriveşte?

În magazinul nostru ai ocazia de a descoperi diverse modele de pălării Kangol din care o poți alege pe cea care ți se potrivește cel mai bine. În funcție de preferințe, de stil și de personalitatea pe care dorești să o scoți în evidență, ai posibilitatea de a alege dintre modelele de șepci plate, berete, cloche sau pălării Kangol. Alege o beretă Kangol dacă îți place să ai ținute șic și să atragi atenția prin rafinament sau o pălărie cloche Kangol dacă dorești simplitatea stilului urban minimalist. O pălărie bucket Kangol le este potrivită mai ales bărbaților care doresc să se protejeze de soare și care preferă stilul sport confortabil, iar o șapcă plată Kangol este pentru aceia care doresc să atragă privirile prin ținute pline de personalitate. 

Kangol – întrebări frecvente

Kangol – ce fel de companie este aceasta?

Kangol este o companie britanică al cărei domeniu de activitate este realizarea de pălării pentru femei și bărbați, din materiale de înaltă calitate și cu designuri atractive, la modă. Cu un istoric oarecum controversat, Kangol a reușit să se facă cunoscută în lumea modei prin aceste accesorii inedite pe care le poți alege pentru ținutele tale șic în stil urban.

Pălărie bucket Kangol – cum să le porți?

Din magazinul nostru poți alege modele de pălării bucket Kangol pe care să le asortezi la ținutele tale sport sau urbane. O astfel de pălărie este perfectă pentru completarea ținutelor pline de personalitate, cu accente unice. Potrivite mai ales bărbaților sportivi, respectiv celor care doresc protecție și confort de la un simplu accesoriu, aceste pălării pot fi purtate și la ținutele de vară formate din pantaloni scurți, o cămașă în stil hawaiian și sandale, și la ținutele urbane formate din blugi, cămăși sau tricouri casual și sneakers sau sandale de oraș.