100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Sport
Încălzire
Produse rămase: 28
Afișează identificatorul versiunii

Kayland – descoperiți marca premium pe Epantofi

Kayland este un producător italian de încălțăminte pentru activități în aer liber, specializat în producția de încălțăminte pentru alpinism, cățărare, trekking și drumeții. Compania a fost fondată în anul 1971 și își are sediul în Montebelluna, Italia. Kayland este renumită pentru inovația și tehnologia utilizate în producția de încălțăminte de înaltă performanță, oferind produse care combină confortul, durabilitatea și performanța.

Toate produsele Kayland sunt fabricate în Italia, folosind cele mai bune materiale disponibile, precum pielea de vacă, membrana Gore-Tex și talpa Vibram. În gama sa largă de produse din magazinul Epantofi, Kayland oferă o varietate de modele de încălțăminte pentru alpinism, cățărare și drumeție, adaptate diferitelor tipuri de terenuri și condiții meteorologice. Produsele lor sunt utilizate de alpiniști, cățărători, drumeți și de către pasionații de activități în aer liber din întreaga lume.

Simte-te în siguranță și încrezător pe traseu cu pantofii de drumeție Kayland

Pantofii de drumeție Kayland sunt cunoscuți pentru confortul, durabilitatea și performanța lor, făcându-i ideali pentru pasionații de activități în aer liber, precum drumeții, ture montane sau excursii la munte. Într-adevăr, acești pantofi Kayland de drumeție pot ajuta utilizatorii să se simtă în siguranță și încrezători pe traseu.

Încălțămintea Kayland folosește cele mai bune materiale și tehnologii disponibile pentru a produce încălțăminte de înaltă calitate. Aceștia folosesc piele de calitate superioară, membrană Gore-Tex pentru a menține picioarele uscate și confortabile, și talpa Vibram pentru o aderență excelentă pe diferite tipuri de terenuri.

Pantofi de drumeție Kayland - cunoaște tehnologiile folosite

Gama de pantofi de drumeție montană Kayland utilizează o serie de tehnologii inovatoare pentru a oferi confort, protecție și performanță utilizatorilor săi. Iată câteva dintre cele mai importante tehnologii folosite de Kayland în producția de pantofi de drumeție:

  • Gore-Tex - o membrană impermeabilă și respirabilă care menține picioarele uscate și confortabile pe durata activităților în aer liber;
  • Vibram;
  • Anatomic Fit;
  • Gore Invisible Fit - o tehnologie de ultimă generație care asigură impermeabilitatea și respirabilitatea membranelor Gore-Tex, integrându-le direct în materialul exterior al pantofului.

Pantofi de drumeție Kayland - care pereche va funcționa pentru un începător?

Pentru un începător în drumeții, este important să se aleagă o pereche de pantofi care să ofere un echilibru bun între confort și protecție, fără a fi prea grea sau prea rigidă. În acest sens, un model potrivit de pantofi de drumeție Kayland pentru un începător ar putea fi Kayland Apex Rock GTX. Acest model de pantofi de drumeție Kayland oferă o talpă Vibram cu profil agresiv, care asigură aderență și tracțiune pe terenuri variate, o membrană Gore-Tex impermeabilă și respirabilă care menține picioarele uscate și confortabile, precum și o construcție robustă și durabilă. Kayland produce și o gamă variată de pantofi de drumeție pentru femei. Acești pantofi de damă Kayland sunt proiectați să ofere confort, protecție și performanță, astfel încât utilizatoarele să se poată bucura de drumeții fără să-și facă griji pentru picioarele lor.

Nicio vreme nu te va speria cu pantofii Kayland

Pantofii de drumeție Kayland sunt proiectați să poată face față celor mai diverse condiții meteorologice și terenurilor accidentate, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de drumeții în orice moment al anului. Acești pantofi sunt echipați cu tehnologii de ultimă generație, cum ar fi membrana impermeabilă Gore-Tex, talpa Vibram cu profil agresiv sau sistemul de fixare a călcâiului, care asigură aderență, protecție și confort în orice situație. Pe Epantofi magazin Kayland sunt oferite o mulțime de modele încrezătoare și pline de stil.

Kayland – întrebări frecvente

Kayland – ce este această marcă?

Kayland este o marcă italiană specializată în producția de încălțăminte de drumeție de calitate superioară. Fondată în 1971 în regiunea Veneto din Italia, Kayland este renumită pentru produsele sale inovatoare și de înaltă performanță, care sunt concepute pentru a face față celor mai diverse condiții meteorologice și terenurilor accidentate.

Kayland – ce model să alegi?

În general, este recomandat să se aleagă un model care oferă un echilibru bun între confort, protecție și performanță. Kayland Apex Rock GTX și Kayland Vertigo High GTX reprezintă două modele riguroase, versatile și potrivite pentru aproape orice picior.