30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 56
Afișează identificatorul versiunii

Lurchi – încălțăminte pentru copii pentru toate condițiile meteorologice

Lurchi, un brand german de încălțăminte pentru copii, produce pantofi pentru toate condițiile meteorologice, de la pantofi de iarnă Lurchi şi cizme de zăpadă Lurchi până la pantofii de iarnă sau de ploaie. Pantofii Lurchi se caracterizează prin materiale de înaltă calitate şi design modern. Lurchi are pantofi Lurchi pentru copii pentru fiecare sezon, inclusiv o gamă largă de cizme de ploaie, cizme de zăpadă și cizme de iarnă. Chiar dacă vremea nu este chiar atât de rea, pantofii pentru copii de la Lurchi sunt o alegere bună. De exemplu, pantofii de drumeție și adidașii sunt perfecţi pentru a te juca în parc sau pentru a te plimba în pădure. Pantofii Lurchi sunt o marcă de încălțăminte pentru copii care sunt fabricate de compania germană Salomon. Pantofii sunt concepuți atât pentru băieți, cât și pentru fete și sunt disponibili într-o varietate de stiluri, inclusiv adidași, sandale și pantofi.

Cizme de iarna Lurchi - piele rezistentă la uzură, durabilă

Pe Epantofi vei găsi o gamă variată de cizme de iarnă de la Lurchi. Sunt confecționate din piele durabilă și sunt confortabile și călduroase. Au o membrană impermeabilă și respirabilă care protejează împotriva umezelii și frigului iar talpa este realizată din cauciuc durabil și rezistent la alunecare.Cizmele de iarna Lurchi sunt o alegere perfectă pentru iarnă rece. Sunt din piele impermeabilă și au o căptușeală moale din lână. Talpă antiderapantă le face ideale pentru utilizare în timpul iernii. Sunt disponibile în diferite dimensiuni, ceea ce le face potrivite pentru copiii de toate vârstele. Cizmele de iarna Lurchi sunt cunoscute pentru calitatea și durabilitatea lor ridicate și sunt o alegere populară pentru părinții care caută o încălţăminte care să reziste uzurii. De asemenea, sunt confortabile şi stilate şi un succes pentru copiii de toate vârstele.

Pantofi Lurchi - adidași, sandale și pantofi jos pentru fiecare picior

O pereche de pantofi Lurchi pentru copii se caracterizează printr-un nivel ridicat de confort, care se remarcă în special în materialele moi și o potrivire bună. Pantofii sunt uşor de încălţat, întrucât multe modele au închise velcro şi şireturi elastice, care pot fi trase peste pantof fără mare efort.Pantofii speciali pentru copii sunt foarte robuşti şi pot face fata manevrării dure de către copii. Prin urmare, atunci când se joacă în nisip, pe pietriș sau pe podeaua pădurii, încălțămintea nu va fi deteriorată. Modelele colorate ale pantofilor îi fac să atragă privirile și sunt perfecte pentru o combinație colorată cu hainele. Calitatea înaltă a pantofilor îi face potriviţi pentru fete și băieți de toate vârstele.Sandalele Lurchi sunt încălțămintea perfectă pentru orice activitate de vară. Sunt confortabile, elegante și vin într-o varietate de culori și dimensiuni. Fie că mergi la plajă, la piscină sau doar la o plimbare, sandalele Lurchi sunt o alegere excelentă. Dacă eşti în căutarea unei noi perechi de sandale pe care să o adaugi în garderoba de vară a copilului tău, trebuie să încerci Lurchi. Nu vei fi dezamăgit!

Lurchi - întrebări frecvente:

Lurchi – ce este acest brand?

Lurchi este un brand german de pantofi pentru copii. Compania a fost înfiinţată în 1955 şi produce încălţăminte pentru copii cu vârste intre 0-16 ani.

Pantofi Lurchi – cum să îi îngrijești?

Pantofii Lurchi sunt confecţionaţi din materiale de înaltă calitate şi sunt foarte uşor de întreţinut. Doar șterge-le cu o cârpă umedă după fiecare purtare și vor arăta ca noi.