30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Pantofi de damă Szydłowski - balerini, sandale și pantofi Lords

Pantofii Szydłowski sunt fabricați din materiale moi, de calitate superioară și sunt extrem de confortabili de purtat. Sandalele lui Szydłowski sunt, de asemenea, realizate din materiale de înaltă calitate și sunt foarte confortabile chiar şi pentru o zi întreagă. Sunt disponibile într-o gamă largă de culori, mărimi și stiluri, așa că vei găsi cu siguranță perechea perfectă pentru tine. Pantofii Lords ai lui Szydłowski sunt fabricați din materiale de cea mai bună calitate și sunt extrem de confortabili în ocazii variate. Toate produsele sunt disponibile pe Epantofi într-o gamă largă de culori, mărimi și stiluri, așa că vei găsi cu siguranță perechea perfectă pentru tine.

Botine Szydłowski - încălțăminte pentru fiecare ocazie

Istoria botinelor datează din secolul al XVI-lea, când au fost purtate pentru prima dată de țărănimea europeană. Stilul a prins rapid și în curând și-a făcut drum spre America. În secolul al XIX-lea, botinele au devenit un stil popular atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Astăzi, sunt un element de bază din garderoba multor persoane.Indiferent de stil şi de ocazie, completarea ţinutei cu o pereche de botine este întotdeauna o idee bună. O pereche de pantofi botine Szydłowski este o interpretare modernă a unui stil clasic. Designul elegant și gama de culori le fac o opțiune versatilă pentru orice ținută. În plus, tocul mic le face suficient de confortabile pentru a fi purtate toată ziua. De asemenea, poţi opta pentru sandale Szydłowski, platforme Szydłowski şi multe alte modele moderne de pantofi Szydłowski.Le poţi asorta cu blugi skinny și o bluză mulată, o jachetă sau o eșarfă pentru un pic de căldură suplimentară. Pentru un look mai îndrăzneţ, încearcă să le asociezi cu o fustă sau cu pantaloni scurți din denim.

Tocuri înalte Szydłowski - design original

Când vine vorba de pantofi cu toc înalt, puțini se pot lăuda cu varietatea și stilul designerului polonez Robert Szydłowski. Designurile inovatoare ale tânărului de 36 de ani au atras atenția fashionistelor din întreaga lume, iar stilul său şi semnătură încorporează materiale extravagante precum aurul și blana. Dragostea lui Szydłowski pentru modă a început de la o vârstă fragedă și a continuat să studieze design la prestigiosul colegiu Central Saint Martins din Londra. După absolvire, a lucrat pentru o serie de mărci de ultimă generație înainte de a-și lansa propria etichetă în 2013.De atunci, Szydłowski a devenit cunoscut pentru modelele sale dramatice și adesea provocatoare, despre care spune că sunt inspirate de personalitatea sa vibrantă. Pantofii Szydłowski cu tocuri înalte au fost purtați de celebrități precum Rihanna, Lady Gaga și Beyoncé și chiar a fost însărcinat să creeze modele personalizate pentru Madonna și Kylie Jenner.

Szydłowski - întrebări frecvente:

Szydłowski – ce este acest brand?

Szydłowski este o companie poloneză care oferă o mare varietate de pantofi pentru femei, inclusiv balerini, sandale și pantofi Lords. Misiunea companiei este de a oferi pantofi de înaltă calitate, confortabili și la modă, la prețuri accesibile pentru toată lumea.

Pantofi de damă Szydłowski – de unde să cumpăr?

Cel mai bun loc pentru a cumpăra pantofi de damă Szydłowski poate varia în funcție de factori precum bugetul, preferința de stil și locul de livrare. Cu toate acestea, unele locuri populare pentru a cumpăra pantofi de damă Szydłowski includ comercianți cu amănuntul online precum Epantofi.