100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

441 produse

Genți de mână Love Moschino – genți elegante și practice de la o marcă premium

Moschino a fost înființat în anul 1983 de către Franco Moschino și în continuare este renumit pentru stilul incitant și jucăuș cu care își încântă clienții. Love Moschino este brandul secundar al Moschino, dar care rămâne fidel stilului inițial prin care brandul s-a făcut cunoscut în întreaga lume. Colecția de genți de mână Love Moschino surprinde prin culorile vibrante, imprimeurile îndrăznețe, detaliile frapante și acea notă contemporană neașteptată. Detalii surprinzătoare observăm la toată gama de genți Love Moschino, inclusiv genți de umăr, rucsac, genți shopper și multe altele. Fiecare piesă poartă semnătura distinctivă „Love Moschino” sau un breloc „Love” în nuanțe aurii.

Rucsac sau geantă de mână? Love Moschino îți propune o soluție foarte la modă

Gama de genți și rucsacuri Love Moschino este una deosebit de cuprinzătoare, incluzând chiar și genți de umăr, borsete șic și genți de călătorie. Un lucru este cert, și anume că toate piesele Love Moschino vor să iasă în evidență și reușesc să facă asta cu materiale elaborate, aplicații colorate, detalii din blană artificială și alte note cochete. Rucsacurile din gama Love Moschino sunt atrăgătoare, dar nu stridente, în vogă, dar totuși potrivite pentru utilizarea zilnică. Brandul își declară dragostea pentru acest mix caracteristic de stiluri incitante care transformă fiecare geantă și fiecare rucsac în ceva foarte special.

Găsește geanta Love Moschino perfectă pe epantofi.ro

Colorate și proaspete, vesele și versatile, gențile Love Moschino vor condimenta orice colecție personală. Fie că este vorba de o geantă de umăr Love Moschino sau de o geantă de mână, toate modelele de la cele mari și până la cele mici impresionează prin design-ul neconvențional și prin detaliile minunate, cum ar fi pandativele detașabile. Explorează colecția Love Moschino pe epantofi.ro și alege-ți geanta preferată din selecția noastră amplă care include genți de mână, genți de umăr, genți de seară și rucsacuri.

Genți de mână Love Moschino – întrebări frecvente

Love Moschino – ce ar trebui să știu despre acest brand?

Love Moschino este un sub-brand mai accesibil al brandului italian de lux Moschino. Brandul principal a fost fondat de Franco Moschino la Milano în anul 1983. Pe lângă prețurile mai mici, Love Moschino se caracterizează și prin atenția axată pe aspectul casual și modern. Love Moschino se adresează tinerilor, dar respectă standarde de calitate la fel de înalte ca și brandul de origine. Fiecare geantă, rucsac și portofel Love Moschino prezintă un design neobișnuit și proaspăt.

Cum se pronunță corect Love Moschino?

Un lucru care poate să atragă glume supărătoare din partea celor din jur este atunci când pronunțăm necorespunzător numele unui brand. Cu alte cuvinte, dacă apreciem produsele acelui brand, ar trebui să facem efortul de a-i pronunța corect numele. Love Moschino este alcătuit din englezescul Love (lov) și italianul Moschino (Mos-kee-no).

Love Moschino – ce înseamnă?

Love Moschino este ramura secundară a brandului original Moschino, fondat în anul 1983 la Milano. Acest sub-brand este destinat persoanelor tinere, design-ul rebel fiind caracteristica distinctivă. Gama de produse Love Moschino cuprinde o varietate de genți de mână, genți shopper, genți de umăr, genți de seară, dar și portofele și rucsacuri practice și cochete.