100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Confecționat din
Stil
Produse rămase: 105
Afișează identificatorul versiunii

Love Moschino - Accesorii de marcă concepute de o casă de modă italiană

Sora mai mică a brandului italian de lux Moschino, Love Moschino este o linie de accesorii pentru femei, bărbați și copii jucăușă, vibrantă și super șic, căreia îi place să încalce standardele codului vestimentar și să-și construiască propriul stil personal. Colecția Love Moschino din magazinul online epantofi.ro include mai multe tipuri de accesorii: genți, borsete, ochelari de soare sau portofele. Designurile extravagante Love Moschino au reinventat tot ce ceea ce știam drept casual și informal cu caracteristici emblematice, cum ar fi imprimeuri pop art, inimioare, lanțuri aurii, litere maxi și culori strălucitoare.

Love Moschino - Accesorii fashion pentru fiecare femeie

Love Moschino este un brand cu personalitatea creativă, inteligentă și ironică a mărcii Moschino și valorile pe care le reprezintă cuvântul LOVE: empatie și sentiment. Fiecare geantă Love Moschino este realizată la cel mai înalt standard de măiestrie italiană, cu flerul creativ și estetica definitorie a mărcii. Gențile Love Moschino sunt cele mai potrivite pentru fashionistele care își doresc o poșetă îndrăzneață, dar dezirabilă, care să se potrivească cu personalitatea lor. În aceeași notă, designul neconvențional al unui portofel Love Moschino va face orice femeie să simtă puternică și trendy.

Cum asortezi ochelarii Love Moschino la forma feței?

Cel mai bun mod de a afla ce fel de ochelari Love Moschino se potrivește cel mai bine formei chipului tău este să fii atentă la proporțiile trăsăturilor tale. Ochelarii Love Moschino sunt inovatori și stilați. Modelele de ochelari Love Moschino în stil retro-clasic vin în diferite forme și culori pentru a se adapta diverselor tipuri de personalități feminine. Ochelarii potriviți pentru forma feței tale pot varia, în funcție de cât de mari sau mici îți vei dori să fie. Și coafura ta, dar și ținuta vor avea și ele un cuvânt de spus în acest sens.

Love Moschino – Întrebări frecvente

Ce este brandul Love Moschino?

Aspirațional, dar accesibil, Love Moschino a apărut pentru prima dată pe scena modei în 1987, sub numele de Moschino Jeans. Acum, brandul modern și provocator a fost adus la zi pentru ca toți fanii Moschino să se poată regăsi în el. Modelele puternice, neînfricate și îndrăznețe definesc colecția Love Moschino - de la tricouri la blugi, la genți, portofele și multe altele.

Ce anume face ca produsele Love Moschino să fie altfel?

Produsele Love Moschino sunt unice și extrem de bine realizate. Unicitatea lor vine din faptul că acest brand încearcă să încorporeze cultura pop în designurile sale, pentru a realiza produse uimitoare ce va stârni zâmbete când mergi pe stradă.

Câte tipuri de portofele Love Moschino există și cum să le alegi?

Portofelele Love Moschino sunt clasificate în funcție de materialul din care sunt confecționate. De exemplu, portofelele din piele vin în diferite variante, precum portofelele din piele de miel sau din imitație de piele. Tipul materialului este important pentru că fiecare are textura sa diferită. De asemenea, este important să iei considerare culoarea portofelului: portofelele Love Moschino sunt în marea lor majoritate disponibile în nuanțe de roșu, negru sau roz.