30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 272
Afișează identificatorul versiunii

Sneakers Skechers - modele sport create pentru confortul tău

Cu o pereche de sneakers Skechers pentru bărbați vei reuși mai mult decât ți-ai putea imagina. Este vorba despre un brand cu renume, care de peste 30 de ani oferă modele de pantofi creați special pentru protecția și confortul ridicat al picioarelor. De la clasicele cizme bărbătești realizate pentru prima dată în 1992, la prima pereche de sneakers Skechers confecționată în 1995, brandul reușește astăzi să producă modele deosebite de pantofi potriviți pentru completarea ținutelor casual sau sport. 

Pantofi Skechers - verifică ce tehnologii folosește acest brand

O simplă pereche de sneakers din piele Skechers are în spatele său munca și dedicarea unei întregi echipe de profesioniști. Pe lângă grija deosebită a acestora pentru calitatea pantofilor, tehnologiile utilizate fac din produsele brandului unele dintre cele mai performante și confortabile. Dintre aceste tehnologii pot fi amintite tehnologiile Memory Foam și Air-Cooled, Relaxed Fit și Arch Fit. 

Sneakers bărbătești Skechers - completează-ti garderoba cu încălțăminte sport clasică

Aspectul pantofilor sneakers Skechers este unul clasic, iar acesta este, probabil, și unul dintre motivele pentru care acești pantofi sunt extrem de apreciați. Calitatea deosebită a materialelor și tehnologiile inovative utilizate sunt completate de designul adecvat pentru o potrivire perfectă. Este obligatoriu să ai în garderobă o pereche de sneakers negri Skechers dacă vrei să ai soluția perfectă pentru completarea oricărei ținute casual sau sport. 

Sneakers albi și negri pentru bărbați - pentru iubitorii de minimalism în vestimentație

Skechers surprinde nu numai prin calitate și inovație, ci și prin simplitate. Minimalismul este o caracteristică-cheie a modelelor de sneakers Skechers, astfel că acești pantofi pot fi aleși oricând ai nevoie de o soluție practică și rapidă pentru completarea ținutelor de zi cu zi. O pereche de sneakers albi Skechers poate completa cu succes o ținută de stradă sau de muncă, iar o pereche de sneakers negri este potrivită pentru antrenamentele la sală sau pentru ținutele de zi cu zi. 

Avem ceea ce cauți! Poți găsi o mare selecție de sneakers Skechers în magazinul Epantofi

Dacă ai pornit în căutarea unor sneakers Skechers pentru bărbați perfecți, este momentul să te oprești în magazinul Epantofi. Este locul în care vei găsi o mare diversitate de modele ai acestor pantofi:

  • sneakers Skechers de orice culoare;
  • cu șireturi sau slip on;
  • pentru picioare late sau înguste ori lățime standard;
  • pantofi sneakers într-un stil pastel sau ajur. 

Se poate observa, așadar, grija deosebită pe care brandul o are pentru bărbații care doresc pantofi la modă, în care să simtă confortul absolut și care să asigure o protecție ridicată a picioarelor. Selecția impresionantă de sneakers Skechers a magazinului Epantofi reprezintă soluția perfectă atunci când ai nevoie de pantofii casual sau sport potriviți pentru purtările zilnice, astfel că aceștia devin o necesitate pentru garderoba oricărui bărbat. 

Sneakers pentru bărbați Skechers - întrebări frecvente

Cum să cureți o pereche de sneakers Skechers?

Există modele de sneakers Skechers care pot fi spălați în mașina automată. Cu toate acestea, este important să verifici întotdeauna indicațiile de pe eticheta pantofilor înainte de a alege o astfel de curățare, astfel încât să nu riști deteriorarea materialului sau a aspectului acestor pantofi. 

Ce sneakers Skechers pentru bărbați să alegi pentru utilizarea de zi cu zi?

Dacă vrei ca alegerea ta să fie sigură, alege o pereche de sneakers casual Skechers: acei sneakers cu un design minimalist, de culoare neagră, gri sau albă, care pot fi purtați la ținute casual sau sport. Îi poți asorta în mod foarte ușor și îți vei simți picioarele confortabile, beneficiind în același timp de toată libertatea de mișcare necesară.