100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

121 produse

Cum să alegi încălțămintea Salomon pentru bărbați?

Salomon este lider pe piața de încălțăminte de alergare pentru bărbați. Poți alege modelul potrivit dintr-o gamă variată pe care faimosul brand o pune la dispoziție clienților, adăugând mereu noi piese inovatoare. Așadar, alege încălțămintea de alergare Salomon potrivită în funcție de distanță, teren și vremea pe care vei alerga sau pe care alergi în mod frecvent. Toate modele de pantofi de alergare Salomon au la baza aceleași tehnologii care îi fac să fie cea mai bună opțiune, alegerea preferată inclusiv a sportivilor profesionișți. Alege modelul care se potrivește cel mai bine sportului pe care îl practici, dar ține cont și de restul detaliilor atunci când optezi pentru încălțămintea rezistentă și profesională Salomon.

Pantofi de trekking Salomon - protecție împotriva zgârieturilor și rezistența la șocuri

Salomon este brandul care susține din plin unul dintre cele mai provocatoare sporturi: trekkingul. Acolo unde anduranță este esențială pantofii de trekking Salomon nu au cum să lipsească. Modelele de încălțări de trekking Salomon se remarcă datorită capacităților de a susține foarte bine piciorul indiferent de efort și de tipul de teren. Producătorul de încălțăminte din Alpii Francezi știe cel mai bine care sunt nevoile unui împătimit al trekkingului și vine să le satisfacă prin intermediul modelelor de încălțări dedicate acestui sport.

Încălțămintea pentru bărbați Salomon - manoperă de înaltă calitate și durabilitatea materialelor

Rigurozitatea cu care încălțămintea Salomon este realizată este unul dintre motivele pentru care mulți dintre cei care iubesc diferite sporturi își pun toată încrederea în acest brand. Manopera de înaltă calitate și durabilitatea materialelor sunt alte două elemente cheie care stau la baza realizării acestor încălțări speciale pentru diferite sporturi. Calitatea prin care se remarcă încălțămintea Salomon nu înseamnă însă și prețuri greu accesibile. Majoritatea celor care au devenit loiali acestui brand consideră că raportul calitate – preț este cel corect.

Încălțăminte Salomon – cele mai frecvente întrebări

Încălțările Salomon – cum alegi măsura potrivită?

Pentru a alege măsură potrivită la încălțările Salomon este suficient să consulți tabelul oficial de măsuri al brandului. Dacă ai incertitudini, poți să îți măsori talpa și să verifici apoi care este măsură care corespunde cel mai bine numărului de centimetri.

Pantofii Salomon – se potrivește să îi porți zi de zi?

Majoritatea modelelor Salomon sunt destinate anumitor sporturi. Există însă în colecțiile brandului și modele care pot fi purtate la ținutele de zi cu zi. Poți alege modele de pantofi sport Salomon care se potrivesc stilului clasic, urban. Aceștia pot fi purtați însă mai mult în timpul liber, tentă sportivă fiind încă destul de accentuată chiar și la aceste modele, ceea ce nu îi face ușor de purtat de exemplu la o ținută de birou, oricât de relaxată ar fi aceasta.

Cum verifici dacă o pereche de pantofi Salomon este originală?

Pentru a evita neplăcerile și pentru a nu fi în situația să verifici dacă încălțămintea pe care tocmai ai achiziționat-o este originală sau nu cel mai bine cumperi încălțările din surse sigure. Epantofi.ro este magazinul online care oferă o gamă varianta de încălțări Salomon originale.