100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

181 produse

Pantofi Quicksilver – de înaltă calitate pentru utilizatorii activi

Mulți oameni asociază Quiksilver doar cu navigarea, dar acesta nu este singurul său domeniu de activitate. Această companie australiană oferă o gamă întreagă de produse dedicate sporturilor de iarnă: skateboarding și snowboarding. Produsele companiei Quicksilver vor fi folosite și de cei care caută produse streetwear drăguțe și bine realizate. În magazinul online epantofi.ro vei găsi pantofi Quicksilver, cizme Quicksilver și diverse alte modele de pantofi Quicksilver. Sunt disponibili și șlapii Quicksilver, datorită căruia fiecare excursie la piscină sau plajă va fi o aventură confortabilă. Reține că pe epantofi.ro, în multe cazuri, livrarea este gratuită, iar dacă produsul se dovedește a fi prea mic sau prea mare, ai la dispoziție până la 100 de zile pentru a-l returna.

Încălțăminte Quicksilver – confort și funcționalitate în fiecare zi

Pantofii pentru bărbați Quiksilver sunt proiectați pentru pasionații de sporturi nautice și de agrement activ. Marea majoritate a colecției sunt șlapi extrem de comozi și ultra-ușori care vor funcționa în multe situații, dar merită atenție și pantofii Quicksilver sport, adidași și pantofii sau cizmele Quicksilver de trekking ai acestui brand. Deși mulți bărbați nu sunt încă convinși să meargă în șlapi, în opinia multora este greu să găsești încălțăminte mai comodă și mai practică pentru vară. Șlapii Quiksilver pentru bărbați sunt foarte durabili și se încalță rapid. Talpa din spumă flexibilă durabilă sau alte materiale plastice absoarbe perfect șocurile, oferind picioarelor un sprijin adecvat. Acest lucru este extrem de important atunci când îți petreci în mod activ timpul și trebuie să fii sigur că încălțămintea pe care o porți poate ține pasul cu nevoile tale. Acest tip de încălțăminte Quiksilver se va dovedi ideală pe plajă și în timpul plimbărilor de seară de-a lungul promenadei de pe litoral, dar sunt de încredere și în timpul verii fierbinți în oraș. Nu se cuvine să îi porți la birou, dar după serviciu - la cumpărături, la plimbare, la cinema sau parc, sau pentru o petrecere sub nor - desigur!

Pantofi bărbați Quicksilver – confort la purtare

Deși poate părea că alegerea este limitată când vine vorba de șlapi, designerii brandului de pantofi Quiksilver au multe idei surprinzătoare și originale pentru acest tip de încălțăminte. De exemplu, îți pot fi pe plac modelele ale căror blaturi sunt din material textil sau piele ecologică. Selecția de țesături nobile face ca această încălțăminte Quicksilver să fie puțin mai rafinată, astfel încât aceștia pot fi combinați chiar și cu eleganță clasică masculină de vară, adică pantaloni de in și o cămașă. Șlapii din plastic sunt complet rezistenți la apă, așa că dacă mergi des la piscină, ar trebui să alegi aceste tipuri de modele. Se usucă rapid și sunt igienice. Doar șterge acești pantofi Quicksilver cu o cârpă uscată și pune-i în rucsac. Pentru pasionații de agrement activ în afara orașului, adidașii cu căptușeală mai înaltă și pantofii bărbați Quicksilver de trekking izolați cu întărire în jurul gleznei vor fi o alegere potrivită. Dacă dorești, îi poți folosi și în afara traseului de munte, în stilizări de zi cu zi și îi poți combina cu blugii preferați și un hanorac confortabil.

Quicksilver – întrebări frecvente

Quicksilver – ce este acest brand?

Quiksilver este din Australia și este cea mai populară companie de modă din regiune. Brandul a fost fondat în 1969 ca o companie care produce haine și încălțăminte pentru surferi. Astăzi, oferta companiei a crescut și simbolurile de navigare au fost transferate aproape la toate produsele. Marea, soarele, palmierii și florile hawaiene împodobesc produsele Quiksilver până astăzi.

Ce pantofi Quicksilver pentru bărbați să cumperi?

Oferta de pantofi bărbați Quicksilver este destul de vastă, de aceea, atunci când verifici magazinul online epantofi.ro, merită să alegi șlapi sau pantofi Quicksilver pentru sezonul cald și cizme Quicksilver pentru perioada mai rece din an. Totul depinde de propriile gusturi și preferințe, dar nu trebuie să îți faci griji, căci sigur vei găsi modelul potrivit pentru tine.