30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Tip produs
Încălzire
Produse rămase: 481
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi Froddo - vezi oferta noastră de la această marcă pe Epantofi

Poziționându-se mai ales în gama de modele de pantofi pentru copii pentru sezonul rece, Froddo selecționează cu rigurozitate și cu minuțiozitate Materialele pentru pantofi Froddo pentru copii, respectând pielea celor mici și protejându-i în același timp de frig. Gama de pantofi Froddo pe care o vei găsi pe EPANTOFI se potrivește oricărei ocazii din sezonul rece pe care o vei întâlni. Fie că alegi botine mai elegante, cizme de zăpadă sau adidași, sunt modele de pantofi ce trebuie să se regăsescă în garderoba oricăui copil. În plus, modelele de pantofi Froddo au fiecare un design care le place foarte mult copiilor. Este special concepută pentru ca fiecare copil să își găsească pantofii care i se potrivesc. Confort, design, protecție- totul a fost gândit în cele mai mici detalii pentru bunăstarea lor și a primilor lor pași.

Pantofi Froddo pentru copii - cea mai bună calitate pentru copii

Froddo este o marcă creată în anul 1946 care beneficiază de cea mai mare experiență în ceea ce privește pantofii de cea mai înaltă calitate pentru copii. Preocupați să însoțească toți copiii cu cele mai bune modele de pantofi Froddo, specialiștii de la aceasta marcă au imaginat încă de la început modele de încălțăminte atât robustă, cât și practică, care să le însoțească toate mișcările mai ales la joacă. Gama a progresat încet, dar sigur înspre modele de pantofi pentru copii din ce în ce mai calitative, pentru a deveni la ora actuală o adevărată referință în ceea ce privește modelele de pantofi pentru copii. Froddo este o marcă de încălțăminte pentru copii care a luat naștere în Croația și care a devenit un succes internațional. Pantofii Froddo au o mentalitate și un mod de gândire aparte, deoarece sunt inspirați de meșteșugul care a dat naștere brandului și de compania care a devenit rapid un succes. În prezent, Froddo este principalul producător de încălțăminte din Croația, cu o gamă de încălțăminte care este atât atractivă și atrăgătoare pentru toți copiii, fete și băieți. Froddo este, de asemenea, o marcă de încălțăminte care are grijă de planetă și de sănătate, evitând utilizarea de substanțe chimice.

Pantofi Froddo pentru copii - o selecție imensă de culori și stiluri

Alegând modelele de pantofi Froddo pentru copii vei alege și pantofi în cea mai mare varietate de stiluri și de culori, foarte potrivite pentru cele mai îndrăznețe ținute. Pantofii în nuanțe mai vii îi vor ajuta să fie cei mai veseli și cei mai bine dispuși. Alege pentru un băiat sau o fată nuanțe de pastel pentru a fi cei mai trendy. Dar și nuanțe mai sobre pentru a se potrivi cu toate ținutele. Variantele cu imprimeuri cu steluțe, camuflaj, carouri sau buline adaugă, de asemenea, un pic de fantezie. Micuțul tău va fi încântat să poarte pantofi frumoși pentru copii!

Pantofi Froddo - întrebări frecvente

Pantofi Frodo - de unde să îi cumpărăm?

Pantofii potriviți sunt cea mai bună alegere atunci când vine vorba despre un bun mers, confortabil și lejer. Din acest motiv, pe EPANTOFI vei găsi cea mai mare varietate de pantofi Froddo copii care vor crea cel mai frumos stil vestimentar și care vor ajuta copiii să își afirme un stil al lor.

Pantofii Froddo pentru copii - ce să luați în considerare atunci când alegeți?

Pentru a fi siguri de faptul că faceți cele mai bune alegeri, trebuie să alegeți pantofi confortabili, cu o talpă antiderapantă și făcuți dintr-un material care respiră.