30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Tip produs
Încălzire
Produse rămase: 758
Afișează identificatorul versiunii

Încălțăminte pentru copii Mayoral - făcută cu gândul la copii

Picioarele sunt cele care suportă întreaga greutate a corpului și buna lor dezvoltare este esențială pentru a evita viitoare probleme de sănătate. În copilărie, încălțămintea trebuie să se adapteze pașilor și formei fiecărui picior în parte, garantând flexibilitatea și o potrivire perfectă. Încălțăminte mayoral pentru copii reprezintă cea mai bună alegere pntru copilul tău. Asta deoarece încălțămintea pentru copii trebuie să fie capabilă să amortizeze pașii pe soluri mai dure, să le izoleze de temperaturile extreme și să îi protejeze pe cei mici de ploaie, de terenuri accidentate. Pantofii sport reprezintă cea mai bună alegere pentru o zi de școală, pentru a face sport și nu numai dar sunt și cei mai buni aliați pentru ținutele urbane.

Pantofi pentru copii Mayoral - vor proteja perfect picioarele mici de iritații

Mayoral este un brand conștient de importanța legată de calitatea pantofilor purtați de copii și bebeluși în toate etapele de creștere și dezvoltare ale acestora. De aceea, pantofi pentru copii mayoral reprezintă cea mai bună alegere deoarece vor proteja perfect picioarele celor mici de iritații. Toate modelele de pantofi mayoral pentru copii sunt fabricate din materiale care permit piciorului să respire. Talpa interioară din bumbac sau din piele este cea care se remarcă în special din colecție. În plus, vei găsi talpă interioră antbacteriană sau cu efect picior uscat. Colecția de pantofi pentru copii Mayoral de pe Epantofi este special dedicată confortului, fără să se facă rabat de la calitate și de la design. Botinele și pantofii eleganți adoptă diferite finisaje și stiluri: tip biker, stil cowboy sau aplicații cu efect de blană.

Încălțăminte pentru copii Mayoral - excelentă pentru curte, școală sau diverse ieșiri

Diferitele modele de încălțăminte pentru copii Mayoral sunt adaptate nevoilor celor mici și exigențelor fiecărui anotimp în parte pentru a veni cu o ofertă de calitate și de confort conform ultimelor tendințe din sectorul încălțăminte copii. În colecția de încălțăminte pentru nou-născuți vei găsi pantofi ușor de încălțat, ideali pentru a completa un look pentru o ocazie mai specială. Cizme pentru copii mayoral sunt excelente pentru a încălzi picioarele celor mici în sezonul rece. La Mayoral copiii își vor găsi perechea perfectă de pantofi. Stil sport, elegant sau casual? Descoperă toate opțiunile de încălțăminte pentru copii de la 2 la 16 ani. Modelele actuale sunt extrem de ușr de combinat și sunt potrivite pentru orice situație, atât pentru a merge la școală cât și pentru a merge la joacă.

Pantofi pentru copii Mayoral – Întrebări frecvente

Pantofi pentru copii Mayoral - unde să îi cumperi?

Epantofi propune un catalog complet, variat,cu pantofi exrem de confortabili, potriviți pentru toate vârstele de la primele luni de viață și până la 16 ani. Modele în stiluri diferite, de la cizme pentru copii mayoral la adidași pentru copii mayoral. Modele pentru toate ocaziile, cu mărimi de la 15 la 38.

Pantofi pentru copii Mayoral - cum să alegeți mărimea potrivită?

Să alegi mărimea potrivită pentru pantofii bebelușului sau copilului tău poate fi o misiune destul de dificilă. Dacă nu alegi mărimea potrivită micuțul se poate confrunta cu diferite probleme precum bătături, bășici sau degete strâmbe. Măsoară în mod corect piciorușul delicat al copilului. Pune piciorul celui mic pe o bucată de hârtie și însemnează punctul de unde pornește călcâiul și în cel care se termină cel mai mare dintre degete.