30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Tip produs
Încălzire
Produse rămase: 1.456
Afișează identificatorul versiunii

De ce merită să cumpărați pantofi pentru copii Primingi?

Pantofii pentru copii Primigi sunt recomandați de cei mai buni specialiști și medici ortopedici. Sunt foarte des aleși de părinți care susțin în mod conștient dezvoltarea corespunzătoare a copiilor lor. Trebuie subliniat faptul că pantofii acestui producător sunt fabricați numai din cele mai bune materiale care nu sunt doar durabile, ci și rezistente la deteriorare. Au inserții care se potrivesc anatomic și ajută la menținerea piciorului în poziția corectă. Acest lucru reduce riscul de defecte de postură și sprijină dezvoltarea corectă a sistemului osos.

Primigi - o varietate de stiluri și tipuri de pantofi pentru copii

Primigi este un brand al cărui principiu călăuzitor este confortul și grija pentru nevoile copiilor, păstrând în același timp designul unic italian. Colecțiile sale oferă mărimi Primigi pentru copii cu vârste între 0-10 ani, iar fiecare pereche de pantofi Primigi creată are propriul suflet. Unici, dar cel mai important, care răspund nevoilor copiilor, pantofii sunt creați având în vedere siguranța și dezvoltarea adecvată a picioarelor copiilor încă de la primii pași. Materialele folosite de Primigi provin exclusiv din surse de încredere. Sunt de cea mai înaltă calitate și, fără îndoială, contribuie la confortul ridicat al purtării pantofilor. Pe Epantofi.ro vei gasi zeci de pantofi copii Primigi. Alege dintre aceștia pantofi comozi, cu talpă moale, prinși cu velcro și o față care protejează glezna, sau pantofi Primigi potrivite ideal piciorului copilului, pentru cei care abia învață să facă primii pași. Sunt disponibile diverse modele si culori diferite.

Încălțăminte pentru copii de calitate superioara cu un stil unic – Primigi

Ca părinte, cauți branduri cărora le pasă de confortul tău și al celor dragi. Pantofii Primigi se potrivesc cu siguranță în această schemă, prin urmare, din oferta Epantofi.ro nu putea lipsi încălțămintea confortabilă pentru fete și băieți ai acestui brand italian iconic. În colecția Primigi, găsești încălțăminte pentru fete și băieți piele naturală, căptușite cu material moale și prinse cu Velcro confortabil în multe culori interesante sau pe o talpă din material de înaltă calitate care imită pluta sau pantofi Primigi pentru învățarea mersului cu talpa moale, foarte flexibila, antiderapantă, care oferă o stabilitate excepțională. Iar pentru copiii mai mari, adidași Primigi comozi, cu talpă stabilă și toc rigid. La modă, colorat, stilat și, mai presus de toate, foarte confortabil!

Amorsarea pantofilor pentru copii - întrebări frecvente

Primigi - ce este această firmă?

Primigi este un brand care produce încălțăminte pentru copii, inclusiv sandale, ghete, cizme, cizme de zăpadă, pantofi cu velcro și pantofi copii Primigi. Oferta companiei include multe modele excelente de pantofi pentru copii mici, precum și pentru copii mai mari și adolescenți.

Cum să alegi mărimea potrivită a pantofilor Primigi?

Tabelul de mărimi Primigi oferă modele pentru copii de la numărul 19 la numărul 29.

Pantofi pentru copii Primigi- cum să alegi mărimea potrivită?

Pentru a alege mărimea potrivită a pantofilor pentru copii Primigi, verifică întotdeauna tabelul de mărimi disponibil pe pagina fiecărui produs.