100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Tip produs
Încălzire
Produse rămase: 46
Afișează identificatorul versiunii

Cizme de iarnă pentru copii Salomon - trekkings, pantofi și alte tipuri de încălțăminte sport

Este de la sine înțeles că încălțămintea pentru copii trebuie, înainte de toate, să se potrivească bine și să fie confortabilă. Pentru copii, aspectul încălțămintei este cel puțin la fel de important, dacă nu chiar mai mult. Primăvara și vara, pantofii Salomon pentru copii cu închizătoare Velcro sau cu șireturi sunt cei mai des întrebați. Pentru uzura de zi cu zi, pentru plimbările în parc sau pentru o excursie de weekend, marca Salomon este alegerea perfectă. În zilele de toamnă, cizmele colorate și trekkings vor dovedi indispensabili pentru a proteja picioarele de frig și umezeală. Și înainte de venirea iernii, aprovizionați-vă garderoba cu cizme de zăpadă pentru copii, care vă vor feri copii de frig și zăpadă.

Trekkings pentru copii Salomon - siguranță în munți și pe trasee

Spre deosebire de aparențe, aspectul unei perechi de trekkings pentru copii Salomon este de asemenea important pentru băieți, deși aceștia tind să aleagă variante de culori diferite. Dacă doriți să-i formați gustul și simțul estetic al copilului dumneavoastră de la o vârstă fragedă, dar și să-i construiți o garderobă coerentă și confortabilă, poate doriți să vă gândiți la ce culori de pantofi pentru copii ar fi cea mai bună alegere. Diviziunea clasică între albastru pentru băieți și roz pentru fete devine un lucru de domeniul trecutului. În prezent, producătorii de pantofi pentru copii oferă pantofi în culori de bază precum albastru marin, gri, bej sau negru, dar și în culori non-standard, cum ar fi verde sticlă sau galben muștar. La o pereche de trekkings, importantă este și talpa. O pereche de trekkings antiderapanți vor face ca trecerea prin nămeți să fie mult mai ușoară, deoarece vor ține picioarele copilului dumneavoastră la cald și nu-i vor permite copilului să alunece.

Cizme de zăpadă pentru copii Salomon - aveți grijă de copilul dumneavoastră pe pârtie

O pereche de cizme de zăpadă pentru copii Salomon trebuie să fie rezistentă la abraziune. Încălțămintea Salomon are o talpă din material textil de înaltă calitate, cu rezistență ridicată la abraziune. Acesta este modelul ideal pentru plimbări pe distanțe lungi și drumeții montane, inclusiv pârtie. Cu o îngrijire adecvată, acești pantofi vor însoți copilul dumneavoastră mulți ani!>Bucurați-vă de confort oriunde ați merge cu o pereche de cizme de iarnă pentru copii Salomon care sunt făcuți ca să ușureze drumeția copilului pe suprafețe dificile sau înghețate.

Pantofi pentru copii Salomon - Întrebări frecvente

Pantofi pentru copii Salomon - cum să ai grijă de ei?

Pantofii pentru copii Salomon au nevoie de o îngrijire specială. Înainte de a fi purtate, cizmele de zăpadă, o pereche de trekking sau pantofi trebuie să fie prelucrați cu produse speciale. Pe fiecare pereche se va aplica un strat uniform de produs corespunzător pentru tipul de piele din care sunt făcuți. Impregnarea trebuie repetată după fiecare curățare umedă sau spălare. Suprafața pantofilor va fi prelucrată începând cu partea exterioară. Cremele speciale vor menține pantofii Salomon într-o stare bună, mulți ani la rând.

Pantofi pentru copii Salomon - de unde pot fi procurați?

O pereche de pantofi pentru copii Salomon poate fi procurată în magazinul Epantofi. Magazinul Epantofi oferă servicii și produse profesionale fiecărui client, oferind produse atent selecționate, ale celor mai bune branduri internațional, așa cum este brandul Salomon. Asortimentul de cizme de iarnă pentru copii este constant îmbogățit cu cele mai interesante modele, pentru ca copilul dumneavoastră să se simtă comod oriunde ar merge.