30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Tip produs
Încălzire
Produse rămase: 1.067
Afișează identificatorul versiunii

Brandul Superfit - calitate austriacă care se remarcă prin durabilitate

Superfit este un brand austriac care s-a impus pe piața de încălțăminte pentru bebeluși și copii prin gama sa de pantofi confortabili pentru copii, care au ca scop susținerea și protejarea picioarelor copiilor aflați în perioada de dezvoltare. Cu accent pe funcționalitate și compatibilitate, pantofii Superfit pentru copii au fost dintotdeauna dictați de standarde riguroase și de o mare atenție către detalii, aceste reguli contribuind la transformarea mărcii Superfit într-un succes global. De la sandale drăguțe cu sistem de închidere velcro, adidași pentru copiii exploratori și până la pantofi casual, balerini confortabili și sandale, pantofii Superfit reprezintă încălțămintea ideală pentru copiii activi de toate vârstele.

Papuci Superfit - confort extraordinar pentru picioarele bebelușului

Unul dintre cei mai importanți producători de încălțăminte pentru copii din Europa, Superfit dezvoltă o gamă largă de produse, inclusiv papuci pentru bebeluși, adidași, cizme, sandale și pantofi pentru copii. Pentru fabricarea de papuci pentru bebeluși, Superfit colaborează cu medici ortopedici și pediatri pentru a propune încălțăminte confortabilă, dar robustă, care să îi asigure bebelușului toate susținerea de care are nevoie. Recomandat atât de specialiștii în ortopedie, cât și de medicii pediatri, brandul german Superfit protejează picioarele copiilor, de la forma generală a piciorului și până la zona moale și flexibilă a degetelor.

Cizme de iarnă Superfit - asigură confortul termic în zilele reci

Cizmele de iarnă Superfit au tălpi ușoare, suport moale și flexibil care permite piciorului să se deplaseze, sunt fabricate din materiale respirabile și prezintă o manoperă de înaltă calitate. Foarte multe modele de încălțăminte Superfit sunte 100% impermeabile, datorită membranei Goretex folosită în procesul fabricării. Tehnologie Gore-Tex protejează picioarele copiilor de ploaie și zăpadă, dar și de aerul poluat care încearcă să se infiltreze în pielea cizmelor. Tălpile Superfit sunt ușoare și antiderapante, așa că micuții se pot mișca în voie, pot sări și pot alerga, în ciuda frigului.

Încălțăminte pentru copii Superfit - întrebări frecvente

De unde pot cumpăra în siguranță pantofi Superfit?

De zeci de ani, Superfit își concentrează toate eforturile asupra dezvoltării sănătoase a copiilor. În prezent, Superfit este liderul pieței în sectorul de încălțăminte pentru copii, bazându-se pe toate deceniile de experiență pentru a dezvolta și fabrica în continuare încălțăminte pentru copii. Pantofii Superfit se vând în mai bine de 40 de țări, din acest motiv, sunt îndeplinite standarde de fabricație și de control al calității deosebit de ridicate. Asigurați-vă că achiziționați pantofi Superfit din magazine oficiale și nu uitați că pe epantofi.ro puteți face întotdeauna cumpărături sigure, rapide și ușoare.

Ce pantofi Superfit pentru copii sunt potriviți pentru școală?

Gama de încălțăminte Superfit pentru copii include pantofi care pot fi purtați în siguranță la școală. Deși tendințele în modă nu sunt neglijate la fabricarea pantofilor, Superfit dezvoltă fiecare colecție de încălțăminte pentru școală în cooperare strânsă cu medici și chirurgi ortopedici. Prin urmare, pantofii de școală Superfit reflectă noile cunoștințe științifice, părinții fiind asigurați că încălțămintea Superfit le va susține copilul în etapele cele mai importante de dezvoltare. Pe epantofi.ro puteți explora o colecție cuprinzătoare de pantofi Superfit, care include o mare varietate de ghete impermeabile, pantofi pentru școală, precum și pantofi și sandale casual și elegante.

Încălțăminte Superfit pentru copii – cum aleg mărimea corectă?

Superfit este un brand austriac de încălțăminte pentru copii cu decenii de experiență în fabricarea de încălțăminte pentru bebeluși, copii de vârstă preșcolară și școlară. După cum sugerează și denumirea brandului, Superfit încearcă întotdeauna să fabrice pantofi cât mai compatibili cu picioarele copiilor. Pentru a face acest lucru, Superfit folosește sistemul WMS, care este standardul european de dimensiuni pentru pantofii de copii. Măsurând cu atenție piciorul copilului, veți găsi în colecția Superfit pantofii perfecți pentru toate anotimpurile, dimensiunile și vârstele. În plus, fiecare cutie de pantofi conține un șablon de măsurare pentru picioarele copiilor, care poate ajuta la determinarea dimensiunii potrivite.