100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

309 produse

Pălărie buff - pentru fiecare sezon

Pălăria buff este o piesă foarte versatilă, folosită cel mai adesea de persoanele care iubesc activitățile în aer liber, cum ar fi ciclismul, drumețiile sau campingul. Ajută la îndepărtearea transpirației, protejează pielea de vânt și soare și ține și de cald totodată. Există mai multe moduri diferite de a purta pălării buff de la o bandană buff simplă până la o cagulă care acoperă capul. Pe epantofi.ro pot fi găsite produse ale îndrăgitului brand BUFF – șapcă de baseball buff fulare tip guler, eșarfe, cagule sau căciuli, modele originale și în tendințe. Pălăriile buff nu trebuie să fie doar funționale, cu ajutorul diverselor modele colorate și cu imprimeuri numeroase, vă puteți personaliza ținuta, indiferent de sezon.

Eșarfă Buff - un accesoriu multifuncțional

Eșarfa buff de fapt este reprezentată de un fular tip guler, numindu-se și eșarfă tub. Cu ajutorul unei astfel de eșarfe te poți încălzi în jurul gâtului atunci când ieși la o plimabare. Sau o poți trage pe nas, astfel încât să-ți protejeze fața de vântul rece. Poți merge chiar mai departe și o poți purta ca și o cagulă, în acest fel fiindu-ți protejat întreg capul. Eșarfa buff reprezintă în esența ei un accesoriu multifuncțional, fiind o idee excelentă pentru protejarea împotriva vremii reci sau a razelor solare. Alege să-ți achiziționezi mai multe modele diferite de eșarfe, pe care să le poți integra cu ușurință în orice ținută. Datorită durabilității sale, nu trebuie să vă faceți griji că o să cumpărați frecvent eșarfe buff.

Bandana Buff ca element elegant al stilului de zi cu zi

Confecționată dintr-un material elastic, fără cusături care pot irita pielea, bandana buff oferă protecție UV ridicată. Este multifuncțională, ușoară, confortabilă, permite pielii să respire, caracteristici care fac din această bandană un partener ideal pentru alergare, mersul cu bicicleta si mersul pe jos, dar si pentru alpinism, drumeții sau chiar motociclism. Este foarte călduroasă, elegantă și practică. Fiind confecționată dintr-un material ușor, poate fi purtată pe tot parcursul anului, iar datorită modelelor variate, poate fi intregrată cu ușurință chiar și în stilul zilnici casual sau elegant. Puteți folosi o bandana și pe post de elastic pentru păr, în acest fel protejându-vă fața, dar conferindu-vă totodată și un aspect de invidiat. Alegeți o bandana din material polar pentru perioadele reci, care vă va oferi și căldură și un plus de eleganță.

Eșarfă Buff - Întrebări frecvente

Cum se spală eșarfele cu tub Buff?

Recomandată este spălarea manual a eșarfelor tip guler. Foloșiți săpun și apă caldă, dar nu fierbinte. Nu se usucă și nici nu se calcă. Poate fi spălată și la mașina de spălat rufe, dar selectând o temperature de cel mult 40o.

Vă puteți antrena purtând bandana Buff?

Bandana buff deține un excelent control al umidității, oferindu-i pielii ocazia să respire. Țesătura rămâne curată și asigură un efect antibacterian. Blochează radiațiile soalare, făcând-o astfel perfectă pentru antrenamentele în aer liber.

Cum să ai grijă de șapca Buff?

Simpla spălare cu un detergent pentru rufe delicate și clătirea bine, apoi întinsă pe un loc plat, este suficient pentru a avea o bandană curate.