100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Produse rămase: 62
Filtre selectate (1)

Pantofii See By Chloé , de la artizan boem la hit internațional

Lansat în 2001, sub coordonarea faimoase creatoare Stella McCartney, See by Chloé este un brand de încălțăminte și haine de zi, care se adresează tinerilor și este o versiune mai accesibilă a brandului de lux franțuzesc Chloé. Modelele de pantofi See By Chloé sunt adevărate piese de colecție și orice tânără și-ar dori să poarte astfel de modele care îmbină stilul artizan boem cu tot ce poate fi mai cool astăzi. Designul este unul cu totul deosebit atunci când ne referim la modelele de sandale See By Chloé, iar materialele sunt de cea mai bună calitate, chiar dacă scopul principal este acela de a oferi încălțăminte trendy și în același timp accesibilă femeilor tinere. Toate piesele ce poartă acest nume au un lucru comun, calitate. Indiferent de tip, model sau destinației fiecare pereche primeşte aceeași atenţie din partea celor ce îi crează si sunt realizați doar din materiale premium. Nu doar designul original îi transforma în vedete, dar şi starea excepțională de confort.

Flip-flops See By Chloé, accesoriile care ies în evidență

Stilul ușor de purat și fără efort See By Chloé se regăsește și la modelele de flip flops ale faimosului brand. Șlapii din colecțiile See By Chloé se diferențiază prin linii ușor elegante, talpa mai înaltă decât ceea ce regăsim la modelel clasice, realizați din materiale de calitate precum pielea naturală netedă. Flip-flops See By Chloé sunt acel tip de accesoriu de care îți va fi greu să te despărți când trece vara. În colecțiile See By Chloé nu se regăsesc acele modele din barete subțiri, ci modele care acoperă o porțiune mai mare a piciorului. Încălțămintea ce poartă amprenta acestui brand nu doar că se evidențiază în orice context, dar este şi versatilă. Poate fi combinată cu blugi şi cămăşi lejere, cu pantaloni din piele şi tricouri simple sau cu pantaloni scurţi şi maieuri dinamice, creând ținute originale tinereşti

Întrebări frecvente See By Chloe

See By Chloé – ghete, pantofi, shoes, flip-flops sau sneakers?

Dacă te numeri printre cele care iubesc încălțările, în mod cert ți-ai dori să ai câte un exemplar din fiecare categorie în garderobă, care poartă semnătură See By Chloé. Încălțămintea See By Chloé devine o adevărată piese de rezistență într-un outfit, indiferent că porți sneakers, flip flops, pantofi, sandale su ghete See By Chloé. Modelele au ceva aparte care nu le fac să treacă neobservate. Materialele de cea mai bună calitate, atenția deosebită la detalii și avantajul de a fi un brand accesibil, fac din See By Chloé prima alegere a tinerelor fashioniste.

De unde să cumpără pantofi See By Chloé?

Poți cumpără încălțăminte See By Chloé de pe internet. Pe epantofi.ro găsești o gamă variată de încălțăminte și accesorii care poartă semnătura faimosului brand. Ai la dispoziție inclusiv filtre de selecție pentru a găsi mai ușor ceea ce îți dorești.

Pantofii See By Chloé se pot asorta cu un blazer?

Pantofii See By Chloé se pot asorta cu un blazer, atât timp cât există o unitate cu restul ținutei. See By Chloé are în colecțiile sale numeroase modele de pantofi ce pot fi cu ușurință asortate ținutelor pe care alegi să le porți. Optează pentru modele cât mai versatile pe care să le poți asorta cu cât mai multe piese pe care le ai în dulap.