100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

218 produse

Pantofi adidas Originals pentru barbati - comoditate si confort in timpul antrenamentului

Cel mai popular brand de sport din lume a fost fondat în 1924 în Germania de frații Dassler. Numele companiei provine de la diminutivul prenumelui Adi și primele trei litere ale prenumelui Das ale fondatorului mărcii, Adolf Dassler. Logo-ul mărcii sunt cele trei dungi care sunt de obicei plasate pe produsele companiei - atât haine, pantofi și alte accesorii. 

Compania a câștigat o popularitate imensă producând pantofi pentru bărbați adidas Originals , care până în prezent este cel mai cumpărat produs al mărcii la nivel mondial. Pantofii negri pentru bărbați adidas Originals sunt sinonimul comodității, al unui confort incredibil, al unei amortizări excelente și al unei tălpi perfect potrivite piciorului. Nu e de mirare că bărbații, atât cei mai în vârstă, cât și cei mai tineri, sunt foarte dornici să aleagă pantofii de la acest brand.

Pantofi adidas Originals pentru bărbați - perfecți pentru utilizarea de zi cu zi

Originals este cea mai recunoscută linie a producătorului german de încălțăminte și îmbrăcăminte sport. adidas a devenit un gigant în lumea modei stradale, iar colecția de pantofi adidas Originals pentru bărbați este unică. Astăzi, adidașii pentru bărbați sunt mult mai mult decât pantofi sport de înaltă calitate. Pantofii negri adidas Originals pentru bărbați iconici cu un design distinctiv au fost de multă vreme o parte integrantă a stilului urban. 

În oferta sa, linia adidas Originals are încălțăminte în stil vintage și clasice atemporale, dar și modele noi care stabilesc tendințele modei moderne. Numeroase modele și culori de adidași vor completa perfect stilizările de zi cu zi, în plus îți vor garanta un confort ridicat. Această linie populară pantofi include:

  • mulți pantofi sport emblematici pentru bărbați;
  • modele legendare care sunt  elemente permanente a stilului stradal; 
  • variante cu design clasic și în diferite culori și materiale,
  • pantofi adidas Originals pentru bărbați foarte versatili.

Pantofii pentru bărbați adidas Originals sunt potriviți pentru stilizările de zi cu zi și sportive

Alege pantofii adidas Originals pentru bărbați și include-i în stilizări de zi cu zi. Va fi o zi bună datorită acestora. În încălțămintea aceasta vei simți luxul. Partea superioară din piele este o garanție a durabilității, iar căptușeala sintetică îți îmbrățișează piciorul. Te vei simți confortabil și plăcut chiar și în timpul plimbărilor lungi. Poți cutreiera străzile orașului fără limite. Nu poți uita nici de perioada caldă, când șlapii pentru bărbați adidas Originals sunt tot ce ai nevoie pentru a completa ținuta de plajă sau pentru piscină.  Îți place designul la modă? 

Alege pantofi bărbați adidas Originals negri cu partea superioară din plasă. Potrivirea perfectă merge mână în mână cu o mare ventilație. Picioarele tale sunt în siguranță în timp ce alergi, ceea ce va face ca antrenamentele să se desfășoare corect. Verifică oferta pantofilor adidas Originals pentru bărbați de pe Epantofi.ro și alege modelul dorit. Sigur nu îți vei mai dori un alt model de pantofi!

Tehnologii folosite de adidas Originals pentru un antrenament eficient și plăcut

Pantofii pentru bărbați adidas Originals au partea superioară fără cusături, pentru un aspect futurist. Aceștia nu irită picioarele și nu provoacă abraziuni. Talpa intermediară ușoară din EVA promite amortizare maximă.

Pantofi adidas Originals pentru bărbați - acest stil te va face să ieși în evidență din mulțime!

Dacă vei alege pantofi adidas Originals pentru bărbați, cu siguranță îi vei surprinde pe toți datorită designului elegant. Designerii s-au inspirat din modelele de pantofi sport ai brandului din deceniile precedente.

Pantofi adidas Originals pentru bărbați- întrebări frecvente

Pantofi adidas Originals pentru bărbați - de unde să-i cumpăr?

În oferta magazinului Epantofi.ro vei găsi o colecție numeroasă de pantofi adidas Originals pentru bărbați. Verifică întreaga colecție și alege perechea preferată de pantofi ai acestui brand.

Pantofi adidas Originals pentru bărbați - cum să-i curățați?

Pentru a te bucura cât mai mult de pantofii adidas Originals pentru bărbați, aceștia trebuie îngrijiți ținând cont de materialul din care sunt realizați. În plus, merită să alegi produse și accesorii de îngrijire specifice, care le vor prelungi durata de viață.