100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Produse rămase: 356
Filtre selectate (1)

Iată o scurtă istorie a skating-ului cu pantofii Vans

De la apariția în 1960 a primelor modele de pantofi care poartă emblema brandului, pantofii pentru bărbați Vans au devenit sinonimi cu skateboarding-ul și cu ceea ce reprezintă această cultură. Skateri din întreaga lume, dar și oameni de diferite vârste, din diverse medii sau culturi apreciază designul atractiv al acestor pantofi în carouri pentru bărbați. Aspectul emblematic al acestor pantofi a început să prindă contur din anii 70, iar astăzi se bucură de o popularitate deosebită datorită design-ului rezistent, dar și aderenței excelente pe placa de skateboard.

În același timp, trebuie menționat că oricine se poate bucura de versatilitatea pe care o oferă acești pantofi, însă modelul iconic Vans Era rămâne, până astăzi, extrem de popular în rândul skaterilor, fiind special conceput pentru această categorie de oameni. 

De vara până iarna, pantofii Vans sunt perfecți pentru orice ocazie

Depășind limitele skateboardingului, pantofii Vans devin perfecți pentru orice ocazie. Aceștia pot fi purtați de vara până iarna și pot completa ținute sport, casual sau urbane în stilul inconfundabil Vans. Modelele de pantofi de iarnă pentru bărbați Vans te vor ajuta să faci față cu ușurință provocărilor din sezonul rece, oferind confortul și căldura de care au nevoie picioarele tale la temperaturi scăzute. 

Asortează-ți pantofii bărbătești Vans Old Skool cu blugi negri și un tricou alb pentru un look clasic

Oricare ar fi stilul pe care dorești să îl adopți, pantofii Vans te vor ajuta să îl definești cu mai multă ușurință. Pentru un look clasic, o pereche de pantofi old skool Vans pentru bărbați poate fi combinată cu o pereche de blugi negri și un tricou alb. Pe cât de minimalist, pe atât de fascinant și de efecte poate fi un astfel de look în rândul iubitorilor modei. 

Fă o declarație modei cu pantofii Vans colorați pentru bărbați și asortează-i cu pantaloni scurți din denim și un tricou grafic pentru o ținută de vară distractivă

Ținutele de vară distractive pot fi, mai mult decât orice, completate cu ajutorul pantofilor care poartă emblema brandului Vans. Dacă dorești să faci o declarație modei, alege o pereche de pantofi Vans colorați pentru bărbați pe care să îi alături unei perechi de pantaloni scurți din denim și unui tricou grafic. Distrează-te făcând combinații diverse și simte-te liber, așa cum o fac skaterii pentru care acești pantofi au fost creați cu dedicație. 

Epantofi are o gamă largă de pantofi vans pentru bărbați, inclusiv stiluri clasice și lansări noi

Te poți bucura de modelele versatile de pantofi Vans de top pentru bărbați alegând din oferta magazinului Epantofi. Aici vei regăsi numeroase modele de pantofi Vans pentru cei mai pretențioși bărbați:

  • clasicul model de pantofi Vans negri pentru bărbați pentru ținute casual;
  • trekkings și cizme de zăpadă călduroase pentru sezonul rece;
  • papuci de casă și șlapi Vans pentru sezonul estival;
  • ghete Jodhpur Vans pentru ținute elegante. 

Pantofi pentru bărbați Vans – întrebări frecvente

Care este diferența dintre pantofii bărbătești Vans Old Skool și pantofii bărbătești high-top Vans?

Principala diferență dintre aceste două modele de pantofi constă în înălțimea pe care o au. În timp ce modelele de pantofi Vans Old Skool au un design low-top, respectiv înălțimea acestora ajunge la un nivel puțin deasupra gleznei, modelele de pantofi high-top sunt mai înalte, acoperind glezna. 

Pantofii vans de iarnă pentru bărbați pot fi purtați în condiții de umiditate?

Pentru că sunt concepute special pentru a fi purtate în condiții de vreme rece, cu umiditate, zăpadă și temperaturi scăzute, modelele de pantofi de iarnă pentru bărbați Vans sunt singurele care pot fi purtate în acest sens. Este important să verifici caracteristicile specifice ale pantofilor Vans înainte de a face o achiziție potrivită nevoilor pe care le ai.