100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

49 produse

Pantofi de trekking pentru femei și bărbați Dolomite - cea mai înaltă calitate

Pantofii Dolomite se descriu prin calitate, confort, performanță, alături de un design italian. Brandul folosește experiența alpiniștilor, alături de cea mai recentă tehnologie, pentru a crea pantofii utili pentru drumeții montante și pentru agrement. O pereche de pantofi Dolomite devine un must-have necesar pentru drumețiile montante, dar și pentru activitățile zilnice solicitante. Optează pentru pantofi trekking damă Dolomite sau un model de pantofi trekking barbati Dolomite grație materialelor de înaltă calitate din care sunt confecționați. Pielea naturală, talpa realizată din materiale puternice, alături de o serie de tehnologii DAS Light, GORE-TEX Performance Comfort Footwear, Vibram, fac din pantofii Dolomite cea mai bună alegere atât pentru drumețiile montane, cât și pentru alte activități fizice. Sau pentru zilele când petreci mult timp în oraș și îți dorești un confort sporit.

Pantofi Gore-tex Dolomite pentru confort și comoditate în condiții dificile

Pantofii Dolomite sunt indispensabili atunci când pornești într-o drumeție și întâmpini condiții dificile de teren. Aceștia se caracterizează printr-o bună aderență și tracțiune pe orice tip de teren, iar materialul din care sunt confecționați, menține piciorul într-o poziție corectă, prevenind accidentările. Indiferent de drumul parcurs, o pereche de pantofi gore tex Dolomite devine cel mai bun prieten. Acesta îmbină perfect impermeabilitatea și aderența pe suprafețe înghețate, cu un design urban și modern. Dispune de o căptușeală impermeabilă GORE-TEX și o talpă intermediară Vibram cu absorbție a șocurilor, oferind amortizare și flexibilitate la fiecare pas. Pantofii Dolomite sunt proiectați atât pentru trasee montane, pentru condiții dificile de teren, cât și pentru a fi purtați în mediile urbane. Stilul de închidere al pantofilor reprezintă un factor inovator, ce va permite picioarelor să se miște în voie, iar construcția anatomică și elastică a limbii pantofilor, asigură un confort sporit întreaga zi. Pantofii Dolomite, alături de o jachetă de puf Dolomite, reprezintă piesele obligatorii pentru cei care își doresc lejeritate, confort și protecție în orice situație.

Dolomite - o marcă premium de pantofi pentru trasee montane

Cei mai buni pantofi trekking Dolomite pentru traseele montane îi vei regăsi în magazinele de specialitate, precum și pe epantofi.ro. Gama versatilă de modele îți pune la dispoziție pantofi de damă Dolomite scurți sau până la gleznă, colorați sau simpli, care se vor potrivi personalității tale și gusturilor în materie de modă. O pereche de pantofi Dolomite pentru bărbați te vor ajuta să profiți de farmecul traseelor montane, bucurându-te de un confort sporit și o drumeție ușoară și rapidă. Indiferent că alegi o pereche de pantofi Dolomite pentru damă sau pentru bărbați, aceștia trebuie să fie adaptați nevoilor tale, să fie într-o mărime care ți se potrivește, să nu te strângă și să îi poți purta cu mândrie atunci când mergi în trasee montane. Pantofii Dolomite reprezintă o marcă premium de pantofi caracterizată prin calitate, confort și performanță, alături de un inedit design italian.

Pantofi Dolomite - Întrebări frecvente

Pantofi Dolomite – de unde să îi cumperi?

Pe epantofi.ro vei găsi o gamă largă de modele de pantofi Dolomite care te vor însoți pe traseele montate, în cele mai dificile condiții. Poți opta pentru o pereche de pantofi scurți sau un model deasupra gleznei, care să mențină o poziție confortabilă a piciorului. Gama cromatică este și ea variată, astfel încât să alegi modelul care să corespundă gusturilor tale.

Dolomite - ce este acest brand?

Dolomite este un brand italian, ce produce cu precădere încălțăminte de calitate pentru alpiniști și pentru agrement. Istoria mărcii Dolomite începe în 1897, cu Giuseppe Garbuio. Până în anii 1920, Dolomite a produs cizme de lucru și cizme de munte. Din 1930, a început producția primelor ghete de schi din piele. Marca este un adevărat pionier în dezvoltarea cizmelor de schi. Pe lângă încălțămintea de calitate superioară, Dolomite produce și îmbrăcăminte outdoor.