Produse rămase: 123
Afișează identificatorul versiunii

Eastpak - o geantă de talie sau o geantă de umăr? Ce este mai practic?

Accesoriile pentru transportarea obiectelor personale sunt indispensabile în societatea modernă de azi. În prezent, dispunem de o gamă largă de astfel de articole care ne facilitează transportul în fiecare zi. În funcție de nevoile personale, dar și de stil și confort, este important să alegem gențile potrivite, pentru că ne vor însoți întreaga zi și cu siguranță vom avea nevoie de cât mai multă libertate de mișca și comoditate. Dacă obiectele de care ai nevoie zilnic sau atunci când ieși în oraș nu sunt numeroase, alege cu încredere o geantă de talie Eastpak. Borsetele vin într-o gamă largă de modele și culori, astfel încât să îți poți crea cele mai cool ținute. Poți alege o borsetă roz sau o geantă de talie Eastpak neagră, posibilitățile sunt numeroase. Borsetele sunt din ce în ce mai apreciate în ultimii ani, intrând în grațiile generațiilor tinere cu precădere. Pot fi ușor purtate, urmează un stil îndrăzneț și se integrează perfect în ținutele street wear. Dacă preferi un strop de eleganță, alege o geantă de umăr Eastpak în culorile preferate. Sunt la fel de comode ca și borsetele, însă, în funcție de modul cum o vei purta, se poate dovedi a fi mai puțin practică.

Rucsacuri și genți Eastpak - stil sportiv pentru fiecare călătorie

Rucsacurile și gențile Eastpak se caracterizează printr-un stil îndrăzneț, colorat, vesel, durabil, perfect pentru persoanele active. Designul pe care îl urmează fiecare geantă Eastpak și rucsac, este unul extrem de comod, confortabil, dar și funcțional, perfect pentru călătoriile de zi cu zi. Poartă un rucsac Eastpak negru dacă stilul tău este unul mai cuminte sau optează pentru un model colorat, dacă stilul tău reprezentativ este unul mai îndrăzneț. De asemenea, asigură-te că alegi un model suficient de mare, care să-ți permită să împachetezi toate cele necesare unei călătorii. Materialele din care sunt confecționate articolele Eastpak îți garantează lejeritate, flexibilitate, dar și rezistență și o bună ventilație întreaga zi. Sunt bine realizate, încăpătoare, fermoarele sunt netede și rezistente, iar curelele dispun de un finisaj cauciucat astfel încât să îți garanteze o bună poziționare pe umeri.

Penar, portofel și rucsac - must-have pentru școală marca Eastpak

Echipează-te pentru școală cu un set complet din colecția mărcii Easpak ce cuprinde rucsac Eastpak, penar Eastpak sau un plic Eastpak. Pe epantofi.ro vei găsi o selecție largă de produse marca Eastpak care să îți permită să te întorci la școală cu stil. Rucsacurile sunt compartimentate inteligent și confortabil, permițând suficient spațiu pentru articolele esențiale pentru școală. Alege un design inedit din gama variată de culori și imprimeuri care să se potrivească stilului tău și combină-l cu unul din zecile de accesorii din aceeași colecție, pentru a-ți asigura o declarație de stil. Penarele Eastpak dispun de imprimeuri vesele și îndrăznețe, iar portofelele urmează un design minimalist, perfect pentru a fi depozitate în buzunarele pantalonilor, fără să ocupe prea mult spațiu.

Accesorii Eastpak - întrebări frecvente

Eastpak - ce este această companie?

Eastpak este un brand creat în Boston, Statele Unite, în 1952, specializat comercializarea și distribuția genților, rucsacurilor, echipamente de călătorie și accesorii. Inițial a început producerea echipamentelor și genților pentru armata SUA. Din 1976, Mark Goldman, fiul lui Monte (fondatorul Eastpak), s-a alăturat companiei și a schimbat total direcția acesteia, producând la scară largă genți și rucsacuri sportive, într-un stil îndrăzneț și original.

Rucsacuri Eastpak - de unde să le cumpăr?

Răsfoiește paginile magazinului online epantofi.ro și achiziționează-ți rucsacurile Eastpak preferate, pentru școală, job sau ieșiri în oraș. Gama largă de modele disponibile te va ajuta să completezi orice stil vestimentar, astfel încât să nu îți faci griji de aspectul final al ținutei. Accesorizează rucsacul cu un portofel din cadrul aceleași colecții, pentru un strop de originalitate și durabilitate.