100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

59 produse

Pantofi Jana – ai grijă de confortul picioarelor tale

Îţi este greu să găseşti pantofii potriviți? Să descoperi acei pantofi în care picioarele tale să fie fericite? Nu te îngrijora, multe persoane se găsesc în această situaţie. De ce? Simplu, pentru că picioarele noastre sunt diferite, şi nu doar ca lungime, dar şi ca lăţime. Multe persoane care poartă o anumită măsură nu se simt confortabil în pantofii selectați care corespund dimensiunii, asta pentru că modelele respective nu au şi lățimea corespunzătoare. Cu siguranță, faci o alegere inspirată când alegi pantofi Jana, pentru că aceștia sunt gândiţi şi creați să răspundă celor mai exigente solicitări de confort. Produsele propuse de acest brand asigură calitate excepțională, stil, design modern şi confort. Practic toate perechile de pantofi dama Jana, botine, ghete, cizme pentru femei Jana, sandale, balerini ori sneakersi sunt create cu atenție şi reușesc să răspundă solicitărilor de confort și stil ale femeilor moderne. Fie că ai picior subțire ori un picior mai lat, în colecțiile de pantofi Jana femei vei găsi variantele perfecte pentru tine.

Proprietățile de sănătate ale pantofilor Jana

Compania Jana a investit masiv în studii şi cercetări iar rezultatele acestora sunt apreciate de femeile din întreaga lume care pun preț pe confort, sănătatea picioarelor şi stil. Construcția încălţămintei Jana este gândită să susţină sănătatea picioarelor, pentru că atenția se concentrează deopotrivă pe lungime şi pe lăţime. În portofoliul brandului există pantofi de damă lăţime G, modele potrivite pentru femeile cu picioare subţiri dar şi variantele de pantofi de damă Jana, lăţime H care susţin sănătatea picioarelor late. Aceşti din urmă permit femeilor să achiziţioneze încălţăminte care se potriveşte perfect, cu ventilare bună, care susţine sănătatea oaselor. Variantele de pantofi Jana lăţime H sunt soluţii ideale şi pentru femeile cu monturi pronunţate. Acestea pot beneficia de confortul mult dorit fără a achiziţiona încălţăminte prea mare iar durerea provocată de monturi devine doar o amintire neplăcută.

Pantofi dama Jana - alege confortul şi nu renunța la stil!

Pantofii Jana înseamnă mai mult decât confort şi stare de bine, înseamnă stil, eleganță, spirit modern. Pantofii care susțin sănătatea Jana sunt creați în jurul bunului gust şi impresionează prin culoare, finisaje impecabil executate, accesorizare distinsă. Încălţămintea pentru femei îmbină în mod genial materiale naturale cu cele sintetice, rezultatele finale fiind expresive, moderne, sustenabile. O pereche de pantofi Jana femei reprezintă alegere numărul unu pentru ţinutele cosmopolite create în jurul unor pantaloni din piele şi a cămăşilor imprimate sau soluţiile perfecte pentru outfiturile office impecabil realizate. Cu o pereche de pantofi Jana lăţime H te poţi bucura de stilizări office profesionale şi confort la superlativ, dar şi de outfituri casual dinamice.

Jana - întrebări frecvente

Jana - ce este această companie?

Brandul Jana a luat naștere în Europa, fiind o subsidiară a grupului Wortmann. Tehnologiile dezvoltate: relax fitt, relax footbet, relax flex şi accentul focusat pe crearea de încălţăminte cu lăţime H fac ca colecțiile de încălţăminte produse sub egida acestui brand să fie apreciate de milioane de femei din întreaga lume. Încălţămintea Jana îmbină în mod armonios elementele legate de calitate, confort şi stil.

Care este lăţimea pantofilor Jana?

Încălţămintea pentru femei Jana este gândită să mulţumească, să aducă confort şi să mărească bucuria de a purta pantofi. Producătorii au gândit liniile cu lățimea G, potrivite pentru femeile cu picioare subțiri şi lățimea H pentru picioarele late. Astfel femeile cu monturi ori cele cu picioare late nu mai sunt nevoite să cumpere modele mai mari ca dimensiune pentru a se bucura de confort.