100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Produse rămase: 79
Filtre selectate (1)

La Sportiva - pantofi confortabili de trekking

Pentru sesiunile de trekking iarna, când traseele durează mai mult și sunt mai dificil de abordat, alege pantofi La Sportiva din Gore-tex. Pantofii de trekking La Sportiva sunt pantofi imermeabili ideali pentru toate activitățile de alpinisim. Acești pantofi versatili oferă funcționalitate tehnică și confort în mediul montan imprevizibil. Căptușeala Gore-tex Extended Confort oferă o flexibilitate optimizată chiar și pe suprafețe umede și alunecoase, iar talpa exterioară asigură aderența și permit pantofilor de damă La Sportiva să se fixeze bine pe sol pentru a crea o tracțiune excelentă în timpul cățărărilor pe stânci.

Pantofi de trekking La Sportiva - cea mai bună soluție pentru munte

Pantofii de trekking La Sportiva sunt cea mai bună soluție pentru ieșirile la munte pe care o vei întâlni! Caracteristica Gore-tex a pantofilor de trekking La Sportiva îți garantează că vei purta încălțări ușoare, impermeabile, din material respirabil, datorită suprafeței textile de calitate. Pantofii de trekking La Sportiva au o costrucție unică ce utilizează tehnologia exclusivă D-Tech – Dynamic Technology, în care talpa se înfășoară pe lateralele pantofilor pentru a elimina complet marginile, asigurând astfel o susținere dinamică. Vârful din cauciuc acoperă partea frontală a pantofilor de alpinism La Sportiva în proporție de 90%, pentru a favoriza aplicarea de colțari și a menține, în același timp, adaptabilitatea la diferite forme de picior.

La Sportiva - Încălțăminte de alpinism și de munte

Brandul italian de pantofi trekking La Sportiva ar putea fi descris ca fiind un veteran pe scena sporturilor montane. Specializat în toate tipurile de încălțăminte de alpinism și de munte, producătorul realizează produse inovatoare, de înaltă calitate și extrem de apreciate de sportivii profesioniști. Dacă ești în căutarea unor încălțări durabile, care să facă față situațiilor extreme, atunci pantofii La Sportiva sunt cheia. Pantofii de alpinism La Sportiva sunt încălțămintea supremă concepută special pentru iubitorii de adrenalină. Indiferent de modul în care decizi să abordezi un traseu montan, pantofii La Sportiva sunt pantofii de trekking ideali ce îți oferă protecția, aderența și confortul de care ai nevoie. Răsfoiește selecția de pantofi La Sportiva de pe epantofi.ro și alege perechea potrivită pentru a-ți duce la îndeplinire ambițiile!

La Sportiva - Întrebări frecvente

Ce pantofi La Sportiva să cumperi pentru trekking?

Pantofii de damă La Sportiva sunt alegerea ideală pentru femeile active. Construcția lor, deși similară cu cea a pantofilor de trekking pentru bărbați, tinde să fie, totuși, puțin mai elegantă în partea superioară. Pe epantofi.ro găsești o selecție interesantă de pantofi de trekking La Sportiva, cu modele precum Trango Tech Woman, Ultra Raptor II, Falkon sau Boulder X. Oricare dintre ele îți va fi partener de nădejde în aventurile tale montane!

Ce încălțăminte La Sportiva să alegi pentru munte?

Te cheamă munții și nu există încălțăminte mai bună pentru a răspunde apelului lor decât pantofii La Sportiva. Concepuți cu accent pe confort maxim, performanță, durabilitate și design, pantofii La Sportiva sunt perfecți pentru iubitorii de aventuri montane. Modelele Tempesta, Jackal, Lycan sau Cyklon din gama La Sportiva, sunt toate disponibile acum pe epantofi.ro, pentru ca tu să te poți bucura oricând de performanță la cote maxime!