100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

112 produse

Sandale dama Les Tropeziennes - modele colorate şi elegante

Les Tropeziennes a fost lansată în 1980 în legendarul sat Saint Tropez, simbolic pentru vacanţele franceze şi locul incendiar pentru tendinţele şi extravagantele modei. Esenţa brandului francez constă în utilizarea materialelor naturale, pielea este irizată, împletită şi cusută, astfel, o pereche de sandale Les Tropeziennes este chintesenţa încălţămintei de vară atemporale, delicată şi extrem de feminină. Pe Epantofi.ro vei găsi mai multe modele atrăgătoare de sandale de damă Les Tropeziennes din care să poţi alege. Uşoare, versatile, confortabile şi atrăgătoare, aceste sandale nu vor trece neobservate la ţinutele tale de vară.

Les Tropeziennes - inspirat de modă mediteraneană

În prezent, linia de pantofi Lea Tropeziennes încă se inspiră din satul de unde a pornit şi a portului tradiţional cu tente mediteraneene. De la sandale la pantofi gleznă Les Tropeziennes şi chiar şi cizme de zăpadă Les Tropeziennes, producătorul Les Tropeziennes îmbină perfect tradiţia cu tendinţele modei. După mai bine de 35 de ani şi o prezenţă consistentă în peste 40 de tari din întreaga lume, Les Tropeziennes a devenit esenţială pentru femeile care doresc să îşi exprime personalitatea prin ţinute extravagante. Şi, pentru că Les Tropeziennes nu pune niciodată stilul înainte confortului, vei avea garanţia unei încălţăminte pe care o poţi purta fără probleme întreaga zi. Materialele naturale şi designul asigură finisaje impecabile pentru ţinute pline de stil şi rafinament, iar tu nu vei trece neobservată!

Pantofi Les Tropeziennes - pentru primăvară, vară, toamnă şi iarnă

Pantofii Les Tropeziennes sunt la modă în orice anotimp din acest an şi deja au milioane de fani în întreaga lume. Sunt pantofi 100% originali inspiraţi din stilul mediteranean, iar brandul are numeroase modele de pantofi casual de damă care se pot purta atât la birou, cât şi în vacanţă, la mare. Este o colecţie de pantofi de damă care îmbină stilul, confortul şi calitatea şi se remarca prin simplitate, confort şi susţinerea perfectă a piciorului şi a gleznei. Pe Epantofi.ro vei găsi numeroase modele astfel încât să fie uşor să alegi ceva care te reprezintă. Completează-ţi şi tu garderoba cu o nouă pereche de pantofi Les Tropeziennes pentru primăvara, vara, toamna sau iarna. Fă cumpărături de pe Epantofi.ro unde vei găsi mereu modele 100% autentice, drăguţe şi elegante care îţi permit să rămâi în pas cu modă şi noile apariţii. Răsfoieşte colecţia de pantofi şi sandale Les Tropeziennes şi alege exact ceea ce te reprezintă mai bine şi care să se potrivească la cât mai multe ţinute. Gama variată de încălţăminte Les Tropeziennes îţi va permite să găseşti potrivirea perfectă pentru orice ocazie!

Les Tropeziennes - Întrebări frecvente

Les Tropeziennes – ce este această companie?

Les Tropeziennes par M. Belarbi s-a născut acum 40 de ani în Saint Tropez un sat mitic cu platani centenari şi îşi trage inspiraţia din tradiţiile specifice zonei mediteraneene. Inspirat de revoluţia pop-chic de la începutul anilor 80 şi de farmecul Rivierei Franceze, Belarbi a decis să creeze sandale pentru femei în Saint Tropez. Cu toate că Les Tropeziennes te invită parcă să mergi desculţ pe nisip, brandul se reinventează în fiecare sezon cu doar colecţii complementare, una care apare vara şi alta care apare iarna.

Pantofi Les Tropeziennes – de unde să cumpăr?

Pentru a fi sigur că ai achiziţionat pantofi Les Tropeziennes 100% autentici alege să apelezi la un site de încredere precum Epantofi.ro. Numai aşa poţi avea garanţia calităţii şi a durabilităţii oferite de acest brand renumit.